Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 20:21

Στην διαμαρτυρία των εργαζομένων του νοσοκομείου Κοζάνης ο Χ. Κουζιάκης

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη –Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης συμμετείχαν στην μαχητική κινητοποίηση,

που οργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Κοζάνης ενάντια στην παράδοση της υπηρεσίας καθαριότητας σε εργολαβική εταιρεία.

Ο κ. Κουζιάκης εξέφρασε τη συμπαράσταση του ίδιου και της δημοτικής κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και την ανάγκη για πραγματική ενίσχυση των δημοσίων νοσοκομείων για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες .

Στη συνέχεια ο κ. Κουζιάκης και υποψήφιοι του συνδυασμού, είχαν συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης. Ο κ. Κουζιάκης δήλωσε ότι , «Δήμος είναι οι άνθρωποί του. Στόχος η γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών. Με αυτό το σκεπτικό θα κινηθούμε μεταξύ άλλων για την αξιοποίηση του Στελεχιακού Δυναμικού του Δήμου με αξιοκρατικά κριτήρια, για την εφαρμογή συστήματος ISO και λειτουργία των υπηρεσιών βάσει καταγεγραμμένων διαδικασιών, για αξιοποίηση ερωτηματολογίων για την αξιολόγηση των υπηρεσιών του Δήμου από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις» 

 

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 20:24