Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 22:12

Σωκράτης Φάμελλος απο την Κοζάνη: "Τα συμφέροντα κάνουν πάρτι στην Περιφέρεια... η Ζεμπιλιάδου μπορεί να δώσεις τις απαντήσεις"

«Σας μεταφέρω εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,  της κοινοβουλευτικής του ομάδας και του  Στέφανου Κασσελάκη, την απεριόριστη στήριξη μας στο αυτοδιοικητικό σχήμα που ηγείται στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

η Γεωργία Ζεμπιλιάδου αλλά και την δέσμευση μας ότι η στήριξη του ψηφοδελτίου της είναι ο μοναδικός δρόμος για ένα προοδευτικό μέλλον της περιοχή σας » τόνισε σήμερα το βράδυ από την Κοζάνη ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΥΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Αναφερόμενος στην στήριξη και την συνεργασία του κόμματός του με τον συνδυασμό της Γεωργίας  Ζεμπιλιάδου, ανέφερε ότι  «δεν πρόκειται για μια προσωρινή  προεκλογική συμμαχία αλλά για μια βαθιά συνεργασία ενότητας με ένα συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο» που αφορά τα συμφέροντα των πολιτών της περιοχής που περιλαμβάνουν την εργασία το περιβάλλον τις κοινωνικές λειτουργίες αλλά και την διεκδίκηση πόρων κάτι που δεν έκανε η προηγούμενη περιφερειακή αρχή.

Τόνισε ότι «χρειαζόμαστε την τεκμηριωμένη φωνή της κ. Ζεμπιλιάδου στο δύσκολο στάδιο της μετάβασης στο οποίο βρίσκεται η περιοχή σας κι η οποία δημιουργεί απαιτήσεις στον  άνθρωπο που δυστυχώς όμως από τις πολιτικές που εφαρμόστηκαν ξεχάστηκε».

«Τα συμφέροντα κάνουν πάρτι στην περιοχή σας χωρίς να υπάρχουν απαντήσεις για τον άνθρωπο» τόνισε ο κ. Φάμελλος  προσθέτοντας  ότι «η Γ. Ζεμπιλιάδου μπορεί να δώσει απάντηση στο δύσκολο ερώτημα, να  μειώσει τις αβεβαιότητες και να προσφέρει την προκοπή που έχουν ανάγκη οι άνθρωποι».

Χαρακτήρισε ως «όψεις του ιδίου νομίσματος» τους Γιώργο Κασαπίδη και Γιώργο Αμανατίδη,  αντιπάλους της κ. Ζεμπιλιάδου στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας οι οποίοι σύμφωνα με τον κ. Φαμελλο «δεν βοήθησαν την Περιφέρεια» ο πρώτος από την θέση του Περιφερειάρχη κι ο δεύτερος από  την θέση του βουλευτή, με αποτέλεσμα η περιοχή «να βιώνει αρνητικές πρωτιές στην ανεργία, στην καθυστέρηση της ανάπτυξης, της φτώχειας και της αδικίας».

Ο κ. Φάμελλος μετά την επίσκεψη του στο το εκλογικό κέντρο της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου παρακολούθησε την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού της  στην πλατεία της πόλης.

Σπύρος Κουταβάς

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 22:18