Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 11:10

Η HELLENiQ ENERGY βράβευσε 80 αριστούχους αποφοίτους Λυκείου από τη Δυτική Μακεδονία (φωτ-βίντεο)

 Στιγμιότυπο από την εκδήλωση Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

H HELLENiQ ENERGY βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της νέας γενιάς της Δυτικής Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και του Θριασίου Πεδίου.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Proud of Youth», η HELLENiQ ENERGY βράβευσε συνολικά 360 λαμπρούς νέους και νέες από τη Δυτική Μακεδονία, το Θριάσιο Πεδίο και την Κοζάνη, κλείνοντας με επιτυχία τον 15ο κύκλο επιβραβεύσεων αριστούχων αποφοίτων Λυκείων. 

Το πρόγραμμα «Proud of Youth»,  τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και προσφέρει σημαντική βοήθεια κι αναγνώριση στους αριστούχους αποφοίτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων των όμορων στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Δήμους. 

Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν: 

  • Από τη Δυτική Μακεδονία,  80 αριστούχοι απόφοιτοι από τον Δήμο Κοζάνης.
  • Από τη Δυτική Θεσσαλονίκη,  191 αριστούχοι απόφοιτοι από τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου. 
  • Από το Θριάσιο Πεδίο 89 αριστούχοι απόφοιτοι από τους Δήμους Ασπρόπυργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων. 

Οι προσπάθειες και τα όνειρα χρόνων των νεαρών αριστούχων ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε μια σειρά εκδηλώσεων γεμάτη χαμόγελα, ευχές κι εκπλήξεις. 

Ο Δρ. Σωτήρης Καπέλλος, Επικεφαλής Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας ΑΠΕ, Chief Operating Officer της Renewable Energy Sources, μέλος της HELLENiQ ENERGY βραβεύει τους «Πρώτους των Πρώτων»

Για τους αριστούχους της Δυτικής Μακεδονίας, οι βραβεύσεις έλαβαν χώρα στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Στο πλευρό των μαθητών, εκτός από τις οικογένειες και τα στελέχη του Ομίλου, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας Στέργιος Κιάνας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, εγκωμιάζοντας τα επιτεύγματα της νέας γενιάς. Επίσης στην εκδήλωση, έδωσε το δικό του μήνυμα ο Μάριος Γιαννάκου,  αθλητής υπεραποστάσεων και ορειβάτης, εμπνέοντας τους αποφοίτους να προσπαθούν με όλο τους τον εαυτό, να έχουν έναν σκοπό και θέληση ώστε να μην τους καταβάλει καμία δυσκολία.

Ο Δήμαρχος της Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, βραβεύει τους αριστούχους
Απονομή από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεοδουλίδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 360 νέοι, που ξεχώρισαν με την αποφασιστικότητα, την πειθαρχία και την αντοχή τους, κατόρθωσαν όχι μόνο να αριστεύσουν  στο σχολείο, αλλά και να επιτύχουν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων το 2023. Για αυτόν τον λόγο, η HELLENiQ ENERGY δεν θα μπορούσε παρά να ανταμείψει αυτή τους την προσπάθεια και να τους δώσει ενέργεια για να πάνε ακόμα παραπέρα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Επικεφαλής Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας ΑΠΕ της HELLENiQ ENERGY Δρ. Σωτήρης Καπέλλος «Ξεκινήστε, με θάρρος, αυτοπεποίθηση και τόλμη αυτή τη μεγάλη διαδρομή. Μην πτοηθείτε από τις όποιες δυσκολίες και εμπόδια θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε είτε στην ακαδημαϊκή, είτε στην επαγγελματική σας διαδρομή. Συνεχίστε να πορεύεστε πάντα μπροστά, με πίστη, όραμα και αισιοδοξία».

.

Ο Σωτήρης Αναστασιάδης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της HELLENiQ ENERGY βραβεύει τους αριστούχους

Από το 2009 η HELLENiQ ENERGY έχει βραβεύσει συνολικά περισσότερους από 4.600 αριστούχους αποφοίτους από 34 Γενικά και 16 Επαγγελματικά Λύκεια, οι οποίοι συνέχισαν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Μάλιστα, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Proud of Youth» έχουν δοθεί περισσότερες από 300 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε όσες νέες και νέους θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διακεκριμένα Πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης και της Ελλάδας. Η HELLENiQ ENERGY στηρίζει σταθερά τη νέα γενιά και στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινωνίες οπού  δραστηριοποιείται , έχοντας αναπτύξει ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης. Μέσα από συγκεκριμένες και στοχευμένες ενέργειες. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση των δυνατοτήτων και την επιβράβευση των προσπαθειών για πρόοδο και γνώση των νέων. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο Όμιλος αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στη νέα γενιά προσφέροντας ενέργεια για να συνεχίσει να κυνηγά τα όνειρά της και να κατακτά τους στόχους της».

Αυτή η πρωτοβουλία της HELLENiQ ENERGY, έχει μετατραπεί σε έναν θεσμό για τη νέα γενιά των τοπικών της κοινωνιών. Έναν θεσμό που έχει ως στόχο να τιμήσει τους άριστους, ικανούς, συνεπείς και αποφασιστικούς νέους που, όπως επισήμαναν και πολλοί ομιλητές στην εκδήλωση, είναι αυτοί που θα διαμορφώσουν το μέλλον μας.

Το βίντεο απο την εκδήλωση

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 10:33