Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:34

Δωρεάν δρομολόγια των αστικών προς το πανεπιστήμιο για τους φοιτητές. Η ανακοίνωση των φοιτητικών Συλλόγων

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ Συλλόγων

Η πρώτη κατάκτηση είναι γεγονός! Έπειτα από τις πιέσεις που έχουμε ασκήσει όλη την προηγούμενη χρονιά καταφέραμε να αποσπάσουμε

δύο δωρεάν δρομολόγια, καθώς και να πάρουμε δέσμευση για την άμεση έκδοση μηνιαίας κάρτας απεριόριστων διαδρομών. Οι φοιτητές μετακινήθηκαν δωρεάν στη ΖΕΠ και αύριο στις 12 θα μπορούν να μετακινηθούν επίσης δωρεάν προς τα Κοίλα. 

  Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι ούτε από την κίνηση αυτή και δεν σταματάμε να διεκδικούμε την μόνιμη δωρεά μετακίνηση όλων των φοιτητών από και προς τη σχολή τους. Παράλληλα όλα αυτά συζητήθηκαν την ώρα που η τιμή του εισιτηρίου ανέβηκε, συνεπώς καταλαβαίνουμε πως οι φοιτητές και οι οικογένειές τους μέρα με την μέρα καλούνται να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. 

  Πλέον είναι απαίτηση όλων των φοιτητών γιατί δεν πάει άλλο! Απαιτούμε να ασχοληθούν όλοι οι αρμόδιοι της περιοχής, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος και η Περιφέρεια έτσι ώστε να δοθεί τώρα έκτακτο κονδύλι για να εκδοθεί η κάρτα. Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι δεν επαναπαυθούμε στις προφορικές δεσμεύσεις για την έκδοση της κάρτας και θα συνεχίζουμε να πιέσουμε έτσι ώστε να εκδοθεί όσο πιο άμεσα γίνεται. Ο αγώνας μας για πραγματικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές συνεχίζεται ιδικά τώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να διαλύσει τα δημόσια ιδρύματα με το νομοσχέδιο που φέρνει. Η πρώτη απάντηση από τους φοιτητές της Κοζάνης δόθηκε την προηγούμενη Πέμπτη την ίδια ώρα που πραγματοποιούνταν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο σε 55 πόλεις της χώρας. Αυτήν την Πέμπτη καλούμε εκ νέου σε μαθητικό – φοιτητικό συλλαλητήριο έτσι ώστε να μην κατατεθεί αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 12:00 π.μ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ 

ΣΤΗ ΖΕΠ 

Φ.Σ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 13:00 ΑΠ3_8

Φ.Σ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 15:00 ΑΠ1_8

Φ.Σ. ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 13:00 ΒΠ3_10

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:37