Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 06:50

Ο Πύρρος Δήμας στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Εκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με την επίσκεψη του Μεγάλου Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα.

Ο Πύρρος Δήμας στο Μουσικό Σχολείο ΣιάτισταςΟι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ολυμπιονίκη, να εκφράσουν τα ερωτήματά τους και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του αθλητή σε όλη την καριέρα του.

Ο Ολυμπιονίκης με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον απάντησε στις ερωτήσεις όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών, μίλησε για τις πολύ άρτιες εγκαταστάσεις που διαθέτει το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και τόνισε πόσο ευτυχείς πρέπει να είναι όλοι που ο τόπος διαθέτει άξιους ευεργέτες.

Παρών ήταν ο Μεγάλος Ευεργέτης του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο οποίος μαζί με το διευθυντή κ. Θωμά Θεοδωρόπουλο, την υποδιευθύντρια κα Κουζιάκη Μαρία και τους εκπαιδευτικούς υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τον κ. Δήμα.

Το Μουσικό Σύνολο Μπουζουκιών με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Παλάγγα Κωνσταντίνο και της Παραδοσιακής Ορχήστρας με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μπαδιανούδη Ιάκωβο αφιέρωσαν ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα στον Ολυμπιονίκη.

Απερχόμενος ο Πύρρος Δήμας ευχαρίστησε το διευθυντή του σχολείου για τη φιλοξενία και υποσχέθηκε να ξαναεπισκεφτεί τη Σιάτιστα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 06:52