Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 11:15

Επιστρέφει στο "μαντρί" της ΝΔ ο Περιφερειάρχης Γ. Αμανατίδης. "Δηλώνω παρόντας στην μάχη των Ευρωεκλογών"

Την ανακοίνωση της επανένταξης του στην ΝΔ γνωστοποίησε ο ιδιος ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης με σχολιό του στην σελίδα στο fb.
O κ. Αμανατίδης ως μελος πια της ΝΔ δηλώνει "παρόντας στην μάχη των Ευρωεκλογών" επισημαίνοντας οτι "προσδοκούμε να αποτελέσουν το σημείο επανεκκίνησης της χώρας μας".  Το διαζύγιο Αμανατίδη με την ΝΔ κράτησε μόνο 8 μήνες ενω ο ίδιος δεν εκρυψε ποτε την πίστη του στο κόμμα και φυσικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη οπως επαναλάμβανε και κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Ο κ. Αμανατίδης, πρώην βουλευτής της ΝΔ,  διαγράφτηκε απο το κόμμα  όταν αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης κόντρα στην υποψηφιότητα του επισήμου του κόμματος Γ. Κασαπίδη. 
 
Η δήλωση του Γιώργου Αμανατίδη
Μετά την άρση της διαγραφής μου από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε μία περίοδο με προκλήσεις και ανάγκη για συμπόρευση και κοινούς στόχους, όπως άλλωστε αρμόζει στη Ν.Δ. και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνω παρών.
Οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου προσδοκούμε να αποτελέσουν το σημείο επανεκκίνησης της χώρας μας για συνεχή βελτίωση σε μία Ευρώπη που θα αναπτύσσεται συνεχώς και θα σφυρηλατεί την ενότητά της.
Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξουμε, όσο το δυνατόν περισσότεροι, στο ίδιο σημείο και να προβάλλουμε τη χώρα μας στο μέλλον αναπόσπαστο κομμάτι ενός κόσμου που αλλάζει και με τη δική μας ενεργή συμμετοχή.
Με την ευκαιρία αυτή δηλώνω το αυτονόητο.
Η λειτουργία μου, στο πλαίσιο εφαρμογής μίας Ευρωπαϊκής και Εθνικής πολιτικής στην οποία εντάσσεται και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η συνεργασία με την Κυβέρνηση, τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας χωρίς διαχωρισμούς και χρωματισμούς επιβάλλει και αφήνω πίσω τα μικρά, βλέποντας το μέλλον με καθαρή ματιά και ανοικτό ορίζοντα.
Ο τόπος μας απαιτεί συμπόρευση και οι προοπτικές της χώρας γίνονται ορατές χωρίς σύννεφα.
Γιώργος Αμανατίδης
Πρώην Βουλευτής Ν.Δ.
Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 11:52