Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 13:30

Καλλιόπη Βέττα: ' Η σημερινή απεργία ανέδειξε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων»

Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Καλλιόπη Βέττα, συμμετείχε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Αθήνα με αφορμή την σημερινή απεργία.

Στη συγκέντρωση και την πορεία που ακολούθησε συμμετείχαν εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι, συνταξιούχοι, εκπρόσωποι φορέων, πρωτοβάθμιων σωματείων, συνδικάτων και συλλογικοτήτων, με κεντρικό αίτημα την αύξηση των μισθών και των απολαβών, την πλήρη επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και των τριετιών, την διευθέτηση διοικητικών και θεσμικών εκκρεμοτήτων και, εν γένει, την βελτίωση των όρων ζωής των πολιτών.

Η κ. Βέττα, δήλωσε: «Οι πολίτες όλης της χώρας βιώνουν μια πρωτοφανή και επελαύνουσα ακρίβεια που οδηγεί καθημερινά στη μείωση της αγοραστικής δύναμης και την εξαφάνιση των εισοδημάτων τους.

Η κυβέρνηση με ισχνά, καθυστερημένα και ανεπαρκή μέτρα δεν έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο, είτε για να τιθασεύσει την άνοδο των τιμών, είτε για να αυξήσει τις απολαβές των εργαζομένων και των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Ως αποτέλεσμα, η συσσωρευμένη οργή, η αγανάκτηση και η απόγνωση οδήγησαν σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη την χώρα να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους για αυτή την κατάσταση.

Συμπαραστεκόμαστε πλήρως σε αυτή την απεργία και τονίζουμε ότι είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να αλλάξουμε ρότα, να στηρίξουμε τον κόσμο της εργασίας και της δημιουργίας, για να ζήσουμε μια ζωή με όραμα, αξιοπρέπεια και προοπτική, αντί για στασιμότητα, καθήλωση και ανασφάλεια»

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 13:32