Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:17

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κοζάνης για την επίσκεψη των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Αρβανίτη, Μάριο Κάτση, Μυρτώ Κοροβέση και Ολυμπία Τελιγιορίδου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της ΠΕ Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Αρβανίτη, Μάριο Κάτση, Μυρτώ Κοροβέση και Ολυμπία Τελιγιορίδου

που για δύο μέρες, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Απριλίου περιηγήθηκαν στην ΠΕ Κοζάνης, συζήτησαν με πολίτες της περιοχής, άκουσαν και αισθάνθηκαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Χωρίς θεατρινισμούς, ασφάλειες, στημένες εκδηλώσεις λατρείας, περπάτησαν, άκουσαν, μίλησαν, χόρεψαν, αισθάνθηκαν και εισέπραξαν κλίμα αισιοδοξίας για μία προοδευτική αντεπίθεση σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η αλαζονεία του 41% πρέπει να λάβει απάντηση, πρέπει ο λαός να μιλήσει για τα προβλήματά του και να πει ένα Ευρωπαϊκό «φτάνει στην αμετροέπεια» του ΕΛΚ και τον εκφραστή της πολιτικής του στη χώρα μας, τη ΝΔ.

Τα χρήματα της ΕΕ πρέπει να δαπανώνται με έλεγχο και σχεδιασμό, για την ανάπτυξη και θωράκιση της χώρας, το καλό των πολλών, την ασφάλεια των πολιτών και των υποδομών και όχι να μοιράζονται το πολύ σε 10 μεγάλες εταιρείες, φίλους, γνωστούς, κουμπάρους. Οι φωνές από την Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη πληθαίνουν όλο και περισσότερο για την κακοδιαχείριση Ευρωπαϊκών κονδυλίων από τη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένας λόγος ακόμη για να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Ευρωεκλογές του Ιούνη, για να σταλεί στη ΝΔ το μήνυμα απ ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ο εκφραστής της Ελλάδας στην ΕΕ.

Οι λαοί της Ευρώπης έχουν ανάγκη μια δημοκρατική, κοινωνική και πράσινη Ευρώπη, κάτι που η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ και του ΕΛΚ υπονομεύει. 

Η ελπίδα μίας σύγχρονης και δημοκρατικής Ευρώπης περνά από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:21