Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 10:43

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στο Φεστιβάλ «Ξάνθη Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων 2024»

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, την Παρασκευή 26/4 παρουσίασαν το πρόγραμμα «Ένα μικρό ταξίδι στην ευαισθησία του Μάνου Λοΐζου»,

στο οποίο συμμετείχαν οι μαθητές της ορχήστρας ευρωπαϊκής μουσικής του σχολείου και οι μαθητές του φωνητικού συνόλου της κ. Τσαβκοπούλου. 

Για την εκτέλεση του προγράμματος, η κ. Αντιγόνη Ντουσιοπούλου, έκανε την ενορχήστρωση, διδασκαλία και διεύθυνση της ορχήστρας, η κ. Ξένια Τσαβκοπούλου έκανε τη διδασκαλία και διεύθυνση του φωνητικού συνόλου και οι καθηγητές Κυριακίδη Παναγιώτα, Πογρεβνόης Αλέξης, Μπαδιανούδης Ιάκωβος, υποστήριξαν την εκτέλεση. Επίσης οι καθηγητές Τάκας Σπύρος, Ιακωβάκη Κωνσταντίνα, Στέφου Παναγιώτα συνέβαλαν στη διδασκαλία των κομματιών. 

Παράλληλα συμμετείχαν στα βιωματικά σεμινάρια της ορχήστρας με τον συνθέτη κ. Ν. Κυπουργό και της χορωδίας με την κ. Εριφύλη Δαμιανού. Επιστέγασμα όλων αυτών ήταν η συμμετοχή στην τελική συναυλία λήξης, στην οποία μαζί με παιδιά από είκοσι δύο μουσικά σχολεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην ειρήνη. 

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» συγχαίρει θερμά τους διοργανωτές για τη μεγάλη προσπάθεια να υλοποιηθεί το φεστιβάλ, τους καθηγητές και μαθητές που συμμετείχαν και τους εύχεται να είναι όλοι γεροί και του χρόνου για να λάβουν μέρος σε αυτή την τόσο όμορφη και ωφέλιμη διοργάνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024 10:44