Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 09:44

Το ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη του Άδωνη Γεωργιάδη

Τελικά μας έκανε την χάρη ο υπουργός Υγείας να επισκεφθεί το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης στην δεύτερη επίσκεψη του στον νομό.

Και εκεί που η ΜΕΘ του Μαμάτσειου ήταν μάλλον αχρείαστη ,την έσωσε ένας 16χρονος συμπολίτης μας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε αυτήν και να σωθεί χάρη στις υπέρμετρες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών.

Όντας έξυπνος άνθρωπος ο υπουργός αντιλήφθηκε και τον τοπικό ανταγωνισμό των δυο νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας πετώντας το μπαλάκι στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,αφού όπως είπε δεν θα κάνει τίποτα αν δεν είναι σύμφωνη η ΠΔΜ. 

Έτσι αντιλαμβάνεται ο υπουργός την λειτουργία του ΕΣΥ.

Με όρους τοπικού ανταγωνισμού και  βουλευτών όπου ο καθένας θέλει την δόξα των αποφάσεων για τον εαυτό του.

Δυστυχώς όμως ,τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με μπαλώματα.

Οι πολίτες όμως έχουν άποψη για το ΕΣΥ επί Νέας Δημοκρατίας, καθώς πληρώνουν τις δεύτερες υψηλότερες δαπάνες υγείας στην Ευρωπαϊκή ένωση και πάνω από 40% των χειρουργικών κλινών παραμένουν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Οι εφημερίες στα νοσοκομεία βγαίνουν μόνο χάρη στο φιλότιμο ιατρών και νοσηλευτών την ώρα που ο υπουργός βάζει από το παράθυρο τους ιδιώτες εμπορευματοποιώντας το ΕΣΥ.

Τα κέντρα υγείας απαξιωμένα και αποδεκατισμένα δίνουν αγώνα για να λειτουργήσουν με αξιοπρέπεια χάρη στο φιλότιμο του ανθρώπινου δυναμικού τους. 

Το ΠΑΣΟΚ διμηούργησε το ΕΣΥ για να υπηρετεί τους πολίτες και ειδικά τους μη προνομιούχους,τους ευάλωτους. 

Η καταστροφή και η απαξίωση του ΕΣΥ έχει ονοματεπώνυμο:ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΥΓ. Κύριε Υπουργέ της υγείας, ακόμα και δύο μέτρα να ήσασταν ,πάλι δεν θα μπορούσατε να καρφώσετε στο καλάθι για ένα απλό λόγο.

Δεν σας αφήνουν οι κοματικές και ιδεολογικές σας αγκυλώσεις. 

Τα έχετε τάξει όλα στους ιδιώτες

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 09:48