Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 19:36

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του κλιμακίου της Νέας Αριστεράς σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Νέας Αριστεράς Στέλιου Κούλογλου και Λάζαρου Τόσκα , στην ΠΕ Κοζάνης, παρουσία κλιμακίου της Νέας Αριστεράς ΠΕ Κοζάνης.

Ζούμε τον ξαφνικό θάνατο μιας ολόκληρης περιοχής για λόγους που καμία σχέση δεν έχουν με την οικολογία και ας την επικαλούνται προσχηματικά οι κυβερνώντες !!!

Χρειάζεται η εφαρμογή μίας συγκεκριμένης στρατηγικής για τις περιοχές που θίγονται από την απολιγνιτοποίηση με βάση ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, τη στήριξη των κοινωνικών υποδομών που απαιτούνται και την αποκατάσταση των ζημιών και των επιπτώσεων σε εισόδημα και στον τομέα της εργασίας. Ζήτημα για το οποίο η σημερινή κυβέρνηση, αφού μάλιστα πρόσδεσε τη χώρα μεσοπρόθεσμα με κάθε τρόπο στο φυσικό αέριο, όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτα αλλά ευνοεί σκανδαλωδώς μεγάλα συμφέροντα για την άναρχη και μαζική δημιουργία ενεργειακών πάρκων στην περιοχή.

Στην περιοδεία  στην Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με πολίτες και τοπικούς φορείς ,που αγωνιούν  για το μέλλον του τόπου μας, αφού βλέπουν την περιοχή να παρακμάζει και να συρρικνώνεται όλο και περισσότερο . Συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ακρίβεια, την εργασιακή επισφάλεια και τους χαμηλούς μισθούς και παρουσιάσαμε τις προτάσεις μας και τις προτεραιότητες μας.

Τέλος, επισκεφθήκαμε τα μαρτυρικά χωριά Μεσόβουνο και Πύργους Εορδαίας, όπου συνομιλήσαμε με τους κατοίκους τους.

Όλοι μαζί ,με  αισιοδοξία ,στην κάλπη των ευρωεκλογών, μπορούμε να κερδίσουμε την ζωή που μας αξίζει σε μία Ευρώπη με Ειρήνη και Κοινωνική Δικαιοσύνη,που μόνο η αριστερά μπορεί να εξασφαλίσει.

Η πολιτική επιστρέφει!

Για να νικήσει το δίκιο. Για τη ζωή που μας αξίζει!

Νέα Αριστερά ΠΕ Κοζάνης 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 19:41