Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 08:14

Η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στην Κοζάνη

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποίησε εαρινή συναυλία με τα Μουσικά του Σύνολα την Πέμπτη 17 Μαΐου 2024 στην Κοζάνη. Παρουσιάστηκαν τα παρακάτω Μουσικά Σύνολα:  

  1. Σύνολο Φλάουτων με υπεύθυνη την κ. Αλεξάνδρα Μπεζεβέγκη
  2. Ορχήστρα κιθαριστών με υπεύθυνο τον κ. Πέτρο Ρίστα
  3. Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής με υπεύθυνη την κ. Αντιγόνη Ντουσιοπούλου μαζί με φωνητικό σύνολο με υπεύθυνη την κ. Ξένια Τσαβκοπούλου 
  4. Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής με υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Σκηπητάρη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασιλική Βόντσα  και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης Γέφυρα Ζωής κ. Δημήτρης Σιδερίδης.

Συγχαίρουμε όλους για το υπέροχο αποτέλεσμα και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις επικείμενες Πανελλήνιες και ενδοσχολικές εξετάσεις. 

Καλούμε επίσης τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ Δημοτικού να έρθουν μαζί μας στο ταξίδι της γνώσης και της μουσικής, υποβάλλοντας αίτηση για την Α Γυμνασίου μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024. 

Την αίτηση και πληροφορίες για το σχολείο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου gym-mous-siatist.koz.sch.gr , στα μέιλ του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2465023461.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 08:16