Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 15:25

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «ΚΟΣΜΟΣ» στην Θεσσαλονίκη ο Λευτέρης Ιωαννίδης

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του «ΚΟΣΜΟΣ» στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Λευτέρης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κόσμο και με τους συνυποψηφίους του και να συναντηθεί με τον επικεφαλής Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος εγκαινίασε τα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή 123.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πέτρος Κόκκαλης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αλλά και όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια του ΚΟΣΜΟΥ για το θάρρος τους. Μίλησε για το διακύβευμα των φετινών ευρωεκλογών που είναι η ασφάλεια των πολιτών μέσα από την επαναφορά του ρόλου του κράτους και της έννοιας του δημοσίου αγαθού, ειδικά τώρα, σε καιρούς κλιματικής κρίσης. Τόνισε τη σημασία της επόμενης χρονικής περιόδου για την κινητοποίηση μελών και στελεχών εν όψει της κάλπης της 9ης Ιουνίου.

Αναφέρθηκε στη σημασία της πρότασης του ΚΟΣΜΟΥ για την Εθνική Πράσινη και Κοινωνική Συμφωνία, που θα αποτελέσει ένα συνολικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο για το κλίμα, την οικονομία και την κοινωνία, με εγγυητή ένα κράτος δικαίου στο οποίο θα πρέπει να μετεξελιχθεί η ελληνική δημοκρατία.

Το λόγο επίσης έλαβαν, και απηύθυναν χαιρετισμό, οι υποψήφιες ευρωβουλεύτριες και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Έφη Δόδουρα, Χριστίνα Ευθυμιάτου, Λευτέρης Ιωαννίδης, Φώτης Καψάλης, Μπεατρίς Σεμακούλα, Ειρήνη Σκούζου, Όλγα Στεφανή, Ευδοκία Τσαγκλή και Χρυσή Χατζηθεοδώρου.

Ο κ. Ιωαννίδης στην ομιλία του στάθηκε στην εκλογή του ως δήμαρχος το 2014 και αποτέλεσε τον πρώτο «πράσινο» δήμαρχο της χώρας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ γιατί μετά από πάρα πολλές προσπάθειες, πιστεύω ότι γίνεται μια σοβαρή και στιβαρή προσπάθεια για να κάνουμε πράξη αυτό που προσπαθούμε πολλά χρόνια, ένα πράσινο κόμμα. Η χώρα το έχει ανάγκη και γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να είμαστε χρήσιμοι. Αυτό το εγχείρημα έχει έναν μεγάλο σταθμό στις ευρωεκλογές αλλά αμέσως μετά μια μεγαλύτερη διαδρομή για να κάνουμε αυτό το όραμα πράξη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του.

Με την ευκαιρία κάλεσε όλους όσους επιθυμούν στο προεκλογικό πάρτι που πραγματοποιεί την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20:00 στο εστιατόριο Sette στην Κοζάνη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαϊος 2024 15:27