Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 10:09

Π. Κουκουλόπουλος: «Οι Δυτικομακεδόνες είναι αξιοπρεπείς και περήφανοι κύριε Μητσοτάκη»

Κάθε καλόπιστος πολίτης-κάτοικος της περιοχής, ακούγοντας σήμερα τον κ Μητσοτακη  αναρωτήθηκε μήπως ο πρωθυπουργός μπέρδεψε τον τόπο μας με κάποιο άλλο. 

Δεν είναι δυνατόν να μην υπήρξε ούτε μια αναφορά στις τραγικές συνέπειες της δικής του απολιγνιτοποιησης που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια οδηγώντας στην ερημοποίηση της περιοχής.

Ο τόπος μετατρέπεται επίσημα σε πρίζα για Φωτοβολταϊκά χωρίς την παραμικρή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, ο σιδηρόδρομος σχεδιάζεται για το 2044 και η αποκατάσταση εδαφών σε ορίζοντα άγνωστο, η κρίση στη γούνα περιμένει μάταια κυβερνητικές πρωτοβουλίες, το μέλλον των τηλεθερμάνσεων είναι αβέβαιο και η αυτοδιοίκηση όπως και τα επιμελητήρια έχουν αποκλειστεί από το σχέδιο «δίκαιης μετάβασης». 

Σιγή ιχθύος για όλα αυτά από τον  πρωθυπουργό που μας μίλησε πολύ για την Ευρώπη και επίσης για… τη μετοχή της ΔΕΗ. Αλήθεια δεν τον ενημέρωσαν οι αρμόδιοι ότι ο εκπρόσωπος της ΕΕ στο πρόγραμμα δίκαιης μετάβασης χαρακτήρισε τη Δυτική Μακεδονία πρότυπο προς αποφυγή; 

Δεν είχε κάτι να μας πει για την Πτολεμαιδα V που η ηγεσία της ΔΕΗ τη χαρακτηρίζει αόρατη; 

Είναι δεδομένο ότι η αποφυγή τοποθέτησης σε όλα τα μείζονα ζητήματα της περιοχής ήταν πράξη  συνειδητή, την ίδια ώρα όμως είναι και προσβλητική.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας είναι αξιοπρεπείς και περήφανοι όπως θα διαπιστώσει ο κ Μητσοτάκης σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαϊος 2024 10:11