Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 14:06

Γιάννης Κοκκαλιάρης στο Balkan Energy Forum: «με πλημμελή σχεδιασμό η μετάβαση»

«Για την περιοχή μας είναι μία σημαντική ευκαιρία να επισημάνουμε όχι μόνο το παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγεται μπροστά μας για πράσινη ανάπτυξη αλλά και όλα

τα κακώς κείμενα της απολιγνιτοποίησης αναφορικά με το επίπεδο διαβίωσης και τον πλημμελή σχεδιασμό της μετάβασης, που αφήνει την περιοχή μας με συρρικνωμένο ΑΕΠ, ανεργία και σημαντική μείωση του πληθυσμού».

Αυτό υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, στον σύντομο χαιρετισμό του από το βήμα του Balkan Energy Forum, το οποίο πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό των Κοίλων από τις 23 έως και τις 25 Μαΐου 2024, παρουσία κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης, εκπροσώπων της Δημόσιας Διοίκησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διπλωματικών αρχών και θεσμικών φορέων, με στόχο την ανάδειξη των πλέον σημαντικών και επίκαιρων θεμάτων που αφορούν την ενεργειακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Ο κ. Κοκκαλιάρης τόνισε επίσης ότι μέσω της διοργάνωσης του Balkan Energy Forum, ανοίγει ένα ακόμη δίαυλος επικοινωνίας και δημόσιου διαλόγου για μια πράσινη και κλιματικά ουδέτερη ανάπτυξη, με τη συμμετοχή πολλών και εκλεκτών συνομιλητών.

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 14:09