Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 12:27

Μήνυμα της Ολγας Μαρκογιαννάκη στους ψηφοφόρους της

Η γραπτή δήλωση της κας Μαρκογιαννάκη

Η εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τιμήσατε

με την ψήφο σας σ’ αυτές τις εκλογές, με συγκινεί και με κάνει να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη απέναντι σε όλους σας.

Η θέση που κατέλαβα ως πρώτη γυναίκα σε ψήφους, δεν είναι μόνο τιμή, αλλά είναι, κυρίως, μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς που πιστεύετε σε μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες, τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη. 

Τώρα πια αντλώντας δύναμη από τη στήριξη σας, ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω στο δρόμο που μαζί χαράξαμε, δίνοντας καθημερινά μάχες για να λυθούν τα προβλήματα που εξακολουθούν να μας ταλανίζουν.

Γιατί τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του τόπου μας δεν λύθηκαν με τις εκλογές, ούτε θα λυθούν με κάποιες «μαγικές λύσεις», αλλά μόνο με συγκεκριμένο σχεδιασμό και πρόγραμμα.

Γι’ αυτά τα προβλήματα μιλήσαμε και αυτά αναδείξαμε καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, γι’ αυτά συνομιλήσαμε με τους συμπολίτες μας, δίνοντας έμφαση στο πώς μπορούν να λυθούν και μέσα από τα ευρωπαϊκά όργανα και τις δυνατότητες που αυτά παρέχουν.  

Το ΠΑΣΟΚ αφήνοντας τους άλλους να σκιαμαχούν για θέματα που δεν ενδιαφέρουν κανένα, παρουσίασε στους πολίτες της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις, κι αυτοί με τη σειρά τους το επιβράβευσαν αναδεικνύοντας το ως τη 2η δύναμη.

Η επίδοση μας αυτή δεν πρόκειται να μας οδηγήσει σε πανηγυρισμούς και πολύ περισσότερο σε εφησυχασμό, αλλά αυξάνει τις ευθύνες μας απέναντι στην κοινωνία, που προσβλέπει πια στο ΠΑΣΟΚ, ελπίζει βάσιμα και περιμένει να μπει ξανά μπροστά για να πάψουμε να είμαστε οι ουραγοί της χώρας.

Κι αυτό θα κάνουμε.

Ο τόπος μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Οι νέοι ειδικά, που και αυτή τη φορά, δυστυχώς, απείχαν από τις εκλογές, θέλουν πράξεις και όχι λόγια και αόριστες υποσχέσεις για να νιώσουν και πάλι πως υπάρχουν κάποιοι που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για το μέλλον τους.

Κι αυτή είναι η δέσμευση και η προτεραιότητα μας από εδώ και πέρα.    

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα όσα μου προσφέρατε και δεσμεύομαι να σταθώ πάντα δίπλα σας, συνεπής στα λόγια μου και με σεβασμό στις ανάγκες σας.