Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 14:41

Εξιτήριο για 60χρονη που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Μαμάτσειου. Τι αναφέρει ο διευθυντής Κ. Στόκκος

Σήμερα πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ και το δεύτερο περιστατικό που είχε γίνει εισαγωγή στην ΜΕΘ την περίοδο εκείνη όπου κάποιοι δημιούργησαν προβλήματα στην λειτουργεία της και την έθεσαν επισφαλή.
? Το πρώτο περιστατικό ο νεαρός με το PARAFLU που αν δεν υπήρχε και η συνδρομή της ΜΕΘ ο νεαρός θα είχε καταλήξει .
? Το δεύτερο περιστατικό μια γυναίκα 60 χρονών που την επόμενη ημέρα της εισαγωγή του νεαρού είχε έρθει στα ΤΕΠ με καρδιαναπνευστική ανακοπή , ενώ παράλληλα έκανε και άλλα νέα επεισόδια ανακοπής στα ΤΕΠ ως σπάνια επιπλοκή ενός νοσήματος που είχε. Το περιστατικό αυτό δεν μπορούσε να διακομισθεί διότι η κατάσταση της ήταν πολύ σοβαρή. Σήμερα πήρε και αυτή η ασθενής εξιτήριο.
Και σε αυτή την περίπτωση αν δεν υπήρχε η ΜΕΘ το αποτέλεσμα θα ήταν μοιραίο.
? Η ΜΕΘ έμεινε ανοιχτή εκείνη την περίοδο διότι αυτό ήθελαν οι δυο εναπομείναντες ιατροί και αλλά το νοσηλευτικό προσωπικό που πονάνε τον τόπο. Τα ρεπό και οι άδειες του Πάσχα μπήκαν σε δεύτερη μοίρα.
? 'Ολοι εμείς ήμασταν εκεί σε αντίθεση με κάποιους υπευθύνους που έκαναν τα πάντα για να κλείσει η ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ για αδιευκρίνιστους λόγους .
? Ελπίζω κάποιοι να συνειδητοποιήσανε έστω και τόσο καθυστερημένα , την ανάγκη ύπαρξης της ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ στο μεγαλύτερο νοσοκομείου του νομού αλλά και της περιφερείας, που καλύπτει πάνω από 110.000 μόνιμους κατοίκους συν φοιτητές , συν επιπλέον τουρίστες , συν επιπλέον κόσμο από γειτονικούς νομούς που έρχονται σε εμάς λόγω των πολλών ειδικοτήτων που υπάρχουν στο νοσοκομείο συγκριτικά με τα όμορα νοσοκομεία.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 14:45