Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 23:11

Το 24ωρο της Αννας Διαμαντοπούλου στην Κοζάνη

Η Άννα Διαμαντοπούλου επισκέπτεται την Κοζάνη, Οι πολιτικοί της φίλοι από τα χρόνια του Σημίτη λένε ότι ο λόγος της επίσκεψης δεν σχετίζεται

με τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την πιθανότητα να διεκδικήσει την ηγεσία. Βέβαια δεν πρόκειται για πιθανότητα αλλά για δεδομένο έτσι όπως το παρουσίασε η ίδια σήμερα στην εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Στις 24 ώρες που θα βρεθεί στην Κοζάνη είναι σίγουρο ότι θα ρωτηθεί για το εάν θα είναι η 7η υποψήφια για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Για το εάν θα απαντήσει καταφατικά είναι άγνωστο, όμως φαίνεται ότι στην παρούσα συγκυρία δεν επιθυμεί να ταυτιστεί το συγκεκριμένο ταξίδι στην γενέτειρα της με αυτή την δήλωση αφού όπως σχολίασε στην σημερινή της ραδιοφωνική συνέντευξη την καθοδό της ως υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα την ανακοινώσει σε μεθύστερο χρόνο.

Το 24ωρο πρόγραμμα της Άννας Διαμαντοπούλου στην Κοζάνη

 Την Τρίτη το μεσημέρι συνοδευόμενη από καθηγητή του MIT θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του ΕΚΕΤΑ στην Πτολεμαΐδα ενώ την Τετάρτη το πρωί θα έχει συνάντηση στο πανεπιστήμιο ΠΔΜ. Στην ατζέντα της συζήτησης με την ηγεσία του ιδρύματος  θα είναι οι ιδέες για την ενίσχυση του διεθνούς προφίλ του πανεπιστημίου.  Πώς προέκυψε η συνάντηση στο πανεπιστήμιο; Την πρωτοβουλία έλαβε η ηγεσία του ΠΔΜ υπό τον Θ. Θεοδουλίδη μετα από συναντήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα  στην Αθήνα.

Την Τρίτη το απόγευμα οι στενοί της πολιτικοί φίλοι από τα χρόνια του Σημίτη  έχουν οργανώσει συνάντηση στα γραφεία των συνταξιούχων στην Κοζάνη με θέμα συζήτησης την κοινωνική ατζέντα και ζητήματα πρόνοιας που χειρίστηκε προσφάτως ως προεδρεύουσα  τεχνικής επιτροπή  της ΕΕ. Για την συγκεκριμένη δημόσια συνάντηση υπάρχει έντονη κινητοποίηση των φίλων της για όσο το δυνατόν πιο μαζική παρουσία αν και διευκρινίζουν ότι πρόκειται για μια τυπική εκδήλωση και τίποτα άλλο.

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 23:30