Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 16:54

Σε διεθνείς Εκθέσεις τουριστικής προβολής η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του προγράμματος τουριστικής προβολής 2024, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας  συμμετείχε:

  1. Στη διεθνή τουριστική έκθεση International French Market IFTM TOP RESA PARIS από 17 ως 19/09/2024 
  2. Στην προωθητική δράση TOURISM OPEN DAYS - ISTANBUL 2024, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2024.

Από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  στις δύο δράσεις προέκυψαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. 

  1. Στη διεθνή έκθεση International French Market IFTM TOP RESA 2024, συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 εκθέτες από 170 προορισμούς, και συνολικά πάνω από 30.000 επαγγελματίες του τουρισμού. 

Το περίπτερο της Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Ανδρέας Φιορεντίνος και ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Γαλλία Δημήτριος Ζεβελάκης και ενημερώθηκαν για ζητήματα που αφορούν τον τουριστικό τομέα της Δυτικής Μακεδονίας. 

Με τη Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας κυρία Αναγνωστοπούλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντικείμενο την υλοποίηση δράσεων προβολής της Δυτικής Μακεδονίας στη γαλλική αγορά. 

Κατά τη διάρκεια τη έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικά γραφεία κι εκπροσώπους εταιρειών οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα να γνωρίσουν το εναλλακτικό τουριστικό προϊόν της περιοχής.  

  1. Η προωθητική δράση TOURISM OPEN DAYS - ISTANBUL 2024 διοργανώθηκε από την εταιρεία LOUDER THAN HORN με τη συνεργασία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, την Ένωση Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Τουρκίας TURSAB και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η συμμετοχή μας στην προωθητική δράση TOURISM OPEN DAYS - ISTANBUL 2024 έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από ογδόντα εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων και ανθρώπων του τύπου να ενημερωθούν για το άγνωστο σε πολλούς από αυτούς τουριστικό προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας.

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο υπήρξε το ενδιαφέρον των πρακτόρων  της Κωνσταντινούπολης να επισκεφθούν και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τη Δυτική Μακεδονία.  

Σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Τουρκίας κυρία Δήμητρα Μπάμπαλη και την TURSAB, σχεδιάζεται η επίσκεψη αποστολής πρακτόρων από την περιοχή της Κωνσταντινούπολης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εντός του 2024.