Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 18:00

Σε ετοιμότητα η πολιτική προστασία στο δήμο Σερβίων Βελβεντού

serviavelvedoprostasiaΤα μέτρα Πολιτικής Προστασίας καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών που μπορεί να προκύψουν λόγω των καιρικών συνθηκών κατά την περίοδο του χειμώνα συζητήθηκαν στη σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια.

Παρόντες στη συνάντηση οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Μπάκανος, Γιώργος Παναγιωτούλας και Γιάννης Τσιτσόπουλος, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Πρόδρομος Ασλανίδης, η Διοικητής του Α.Τ. Σερβίων Μαργαρίτα Χατζηπαυλίδου, ο Διοικητής της 658 ΠΑΠ Βαθυλάκκου Αντισυνταγματάρχης Ζήσης Μούκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Κοζάνης Πύραρχος Αντώνιος Ντίνος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σερβίων Υποπυραγός Νικόλαος Πιπιλής, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Συμβουλίων, στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
Στη σύσκεψη εξετάστηκε ο βαθμός ετοιμότητας όλων των συνεργαζόμενων φορέων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση φαινομένων όπως οι χιονοπτώσεις και ο παγετός. Φαινόμενα τα οποία εμφανίζονται την χειμερινή περίοδο στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού που χαρακτηρίζεται από το μεγάλο εσωτερικό – αγροτικό οδικό δίκτυο, τους ορεινούς όγκους όπου δραστηριοποιείται επίσης μεγάλος αριθμός γεωργών και κτηνοτρόφων αλλά και δημοτών που αναπτύσσουν άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες καθώς και την Εθνική Οδό Κοζάνης – Σερβίων – Λάρισας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 18:07