Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 11:57

Δήμαρχος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι στις αρχαιότητες της Αιανής

episkepsi_aianiΤο αρχαιολογικό μουσείο Αιανής επισκέφθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κοζάνης, για γνωρίσουν τις πολύτιμες αρχαιότητες του Μουσείου και να δείξουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους στην ΄Λ Εφορεία Αρχαιοτήτων και την διευθύντριά της κ. Γεωργία Καραμήτρου, λόγω του ενδεχόμενου απομάκρυνσης της από την εφορεία.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης τόνισε πως «δείχνουμε έμπρακτα σήμερα παρευρισκόμενοι εδώ την συμπαράστασή μας στο Μουσείο της Αιανής και προσωπικά στην κ. Καραμήτρου» και επεσήμανε πως η Αιανή και οι αρχαιότητες της, καθώς και το σύνολο του πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου μας, αποτελούν κεντρικό άξονα της εναλλακτικής ανάπτυξης του δήμου Κοζάνης και πρέπει να υποστηρίζονται.
Οι αιρετοί αφού ξεναγήθηκαν στις αρχαιότητες, ενημερώθηκαν για την πορεία του ανασκαφικού έργου και τις εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση των έργων, που θα δώσουν την δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης τουριστικής αξιοποίησης του Μουσείου και των αρχαιολογικών χώρων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 12:06