Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 18:38

Εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Κοβεντάρειο του συνδυασμου ''Νέο επιμελητήριο ανοιχτό για όλους''

kyriakidiskovedarΣε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Κοβεντάρειο, ο συνδυασμός ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ παρουσίασε τις προγραμματικές του θέσεις και τους υποψηφίους συμβούλους ενόψει των εκλογών στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2011.

Πολλές δεκάδες φίλων και επιχειρηματιών γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Κοβεντάρειου για να παρακολουθήσουν τις βασικές προγραμματικές αρχές του συνδυασμού όπως παρουσιάστηκαν από τον επικεφαλής Κώστα Κυριακίδη.
«Τούτες είναι ώρες ευθύνης για τον τόπο μας. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον Νομό μας. Βασικό μας εργαλείο ένα Νέο μοντέλο Δράσης και Διοίκησης με πρωταγωνιστή τον Επιχειρηματία.
Ο συνδυασμός μας καταθέτει σήμερα την εφαρμόσιμη πρότασή του με καθαρές θέσεις, επεξεργασμένες λύσεις και ειλικρινείς συνεργασίες. Με συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις στα προβλήματα των συναδέλφων μας.
Καλώ κάθε βιοτέχνη, γουνοποιό, έμπορο και επαγγελματία να συστρατευτεί μαζί μας και όλοι μαζί να πάρουμε τις τύχες των επιχειρήσεών μας στα χέρια μας και να υλοποιήσουμε το όραμά μας:
Ένα Νέο Επιμελήριο Ανοιχτό για Όλους» δήλωσε ο Κώστας Κυριακίδης.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 87 υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού που θα αποτελέσουν τον πυρήνα διοίκησης και δράσης στο ΕΒΕ.
Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου θα παρουσιαστεί ο συνδυασμός και το πρόγραμμά του και στην Πτολεμαίδα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Παντελίδης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 18:48