Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 17:03

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κοζανης στα νοσοκομεία του νομού

dhmarnosokΤην Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ Κοζάνης, αποτελούμενη από τους Ντόρα Τσικαρδάνη, Αντώνη Σιαμπανόπουλο και Τζούλη Θεοφάνους συναντήθηκε με τους κ. Τάσα Μπούρτσου, Διοικήτρια των δύο νοσοκομείων του νομού και Δημήτρη Αμπάζη, υποδιοικητή του Μαματσείου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης,

όπου πραγματοποιήθηκε λεπτομερής ενημέρωση, σχετικά με την κατάσταση των νοσοκομείων του νομού και τις προοπτικές της νοσοκομειακής περίθαλψης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Κοινός τόπος υπήρξε η διαπίστωση, ότι απαιτείται άμεσος εξορθολογισμός της λειτουργίας των νοσοκομείων, με πλήρη αξιοποίηση δυνατοτήτων, πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση δαπανών λειτουργίας.
Από την ΔΗΜΑΡ τονίστηκε, ότι στην παρούσα συγκυρία, η ορθή και προς όφελος του ασθενούς λειτουργία του ΕΣΥ αποκτά δραματική αξία, για τον καθένα χωριστά, αλλά και για την κοινωνία στο σύνολό της.
Στο πλαίσιο αυτό, ΔΗΜΑΡ θα αγωνιστεί, ώστε το ΕΣΥ να είναι πραγματικά Εθνικό Σύστημα Υγείας και με διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και με την διάθεση των κονδυλίων, που πραγματικά είναι απαραίτητα.
Οι σπατάλες, οι αβελτηρίες, τα συμφέροντα και τα πολιτικά παιγνίδια των υπευθύνων δεν μπορεί να είναι το άλλοθι της ιδιωτικοποίησης τμημάτων του ΕΣΥ και της συνολικής, δραματικής υποβάθμισής του.
Στην κατεύθυνση αυτή, η ΔΗΜΑΡ Κοζάνης θα συμβάλει τα μέγιστα.
Νομαρχιακή Επιτροπή
ΔΗΜ.ΑΡ. Κοζάνης

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 17:07