Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 09:18

Ο Κ. Κυριακίδης με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

kyriakidisΣτα πλαίσια των επαφών του συνδυασμού ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ενόψει των εκλογών της 11ης και 12ης Δεκεμβρίου, η συντονιστική επιτροπή επισκέφθηκε την Πέμπτη το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Αθανάσιος Τολιόπουλος και ο Γραμματέας κ. Άρης Κουρκούτας

είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις με τον επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού για τα κοινά προβλήματα εργαζομένων και επιχειρηματιών ενώ συμφώνησαν να συνεργαστούν στενότερα με τη νέα Διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης.
Το πρωί της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου μέλη του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Αντιδήμαρχο Σερβίων κ. Γ.Μπάκανο και να λάβουν τη διαβεβαίωσή του, εκ μέρους του Δημάρχου που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ότι ο Δήμος Σερβίων θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό των επαγγελματιών.
Στη συνέχεια εκπρόσωποι του συνδυασμού επισκέφθηκαν την Δήμαρχο Εορδαίας κ. Π. Βρυζίδου. Ο επικεφαλής Κώστας Κυριακίδης παρουσίασε στην Δήμαρχο το πρόγραμμα του συνδυασμού και στάθηκε ιδιαίτερα στις προτάσεις του για την ευρύτερη Εορδαία. Η Δήμαρχος άκουσε προτάσεις και σχόλια των μελών και διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο συνδυασμός βρέθηκε στην Σιάτιστα φιλοξενούμενος από την Δήμαρχο κ. Ορφανίδου. Εκπρόσωποι του συνδυασμού και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών εξέθεσαν τις προτάσεις και τα προβλήματά τους στην Δήμαρχο η οποία υποσχέθηκε να συνεργαστεί ουσιαστικά με τη νέα Διοίκηση του ΕΒΕ.
Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του σε φορείς της περιοχής , ο συνδυασμός ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ συνεχίζει τις προσωπικές επαφές με συναδέλφους σε όλο τον Νομό προτρέποντάς τους σε μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 09:21