Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011 19:45

Ήταν κρυμμένοι στην καρότσα του φορτηγού με προορισμό την Ιταλία.

diodiapolimylosΤο όνειρο για τους έξι μετανάστες σταμάτησε στον Πολύμυλο Κοζάνης όταν τους αντιλήφθηκε ο οδηγός κα ιειδοποίησε την αστυνομία.

Συνελήφθησαν χθες  το πρωί,

στον Πολύμυλο - Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πτολεμαΐδας, έξι (6) αλλοδαποί, μη νόμιμοι μετανάστες.

 

Συγκεκριμένα, από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι έξι  συλληφθέντες προερχόμενοι από Αθήνα, τις βραδινές ώρες  μπήκαν σε καρότσα ΔΧΦ αυτοκινήτου, σε κόμβο της Εγνατίας Οδού πλησίον της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, εν αγνοία του αλλοδαπού οδηγού του, με σκοπό να μεταβούν στην Ιταλία. Στη συνέχεια, ενώ ο οδηγός του φορτηγού κινούνταν προς Ιταλία, στον κόμβο Πολυμύλου επί της Εγνατίας οδού, αντιλήφθηκε θορύβους στην καρότσα του οχήματός του και απευθύνθηκε σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, οι οποίοι αφού έκαναν έλεγχο στο όχημα και εντόπισαν τους αλλοδαπούς, τους συνέλαβαν.

Τους αλλοδαπούς είχε κρύψει στην σφραγισμένη καρότσα του φορτηγού αυτοκινήτου άλλος αλλοδαπός, ο οποίος είχε αποσπάσει από κάθε έναν από αυτους το ποσό των 2.000 ευρώ για να τους διευκολύνει να μεταβούν στην Ιταλία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ο αλλοδαπός που προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο αυτών αναζητείται.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011 20:06