Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012 18:51

Το ΠΑΜΕ καταγγέλει οτι συνδικαλιστές ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, Αυτ Παρέμβαση ως ''απεργοσπάστες''

pameΗ καταγγελία του ΠΑΜΕ είναι σοβαρή και χρήζει εξονυχιστικής έρευνας απο το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και Εορδαίας. Επίσης μιάς και μιλάμε για συνδικαλιστές μεγάλων παρατάξεων που συμμετέχουν σε σωματεία της περιοχής το ΠΑΜΕ πρέπει να προχωρήσει και στην δημοσιοποίηση των ονομάτων. Είναι αδιανόητο το ΠΑΜΕ να κρύβει τα ονοματά τους. Η επιστολή καταγγελία του ΠΑΜΕ είναι η παρακώτω:

''Εργαζόμενοι - εργαζόμενες
Την ώρα αυτή που κλέβουν τη ζωή μας, που καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας να δου-λεύουν και να ζουν εφ΄όρου ζωής με 400 ευρώ για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κυ-φήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, την ώρα που καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα, οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, της «Αυτόνομης Παρέμβασης» καθώς και οι λεγόμενοι «ακομμάτιστοι – ανεξάρτητοι» όχι μόνο δεν οργανώνουν την επιτυχία της 48ωρης απεργίας 10-11 Φλεβά-ρη ή και της προηγούμενης 7 Φλεβάρη , δεν απεργούν κιόλας.
Καλούμε τους εργαζόμενους να κάνουν πέρα τους κυβερνητικούς και εργοδοτικούς συνδι-καλιστές, να δυναμώσουν τα σωματεία που ειδικά σήμερα πρέπει να γίνουν εργαλεία αγω-νιστικής δράσης και ταξικής συσπείρωσης, για να σημάνουμε ξεσηκωμό, να βροντοφωνά-ξουμε όχι στα αντιλαϊκά- αντεργατικά μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις να απαιτή-σουμε να φύγει η τρόϊκα, εκλογές τώρα, ανατροπή της κυβέρνησης και όσων την στηρί-ζουν.
Όλοι στην απεργία 10-11 Φλεβάρη και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή 12 Φλε-βάρη στις 6.30 μ.μ. , στην Κεντρική πλατεία Κοζάνης.

Γραματεία Κοζάνης ΠΑΜΕ
11-2-201

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012 18:59