Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Μαϊος 2010 14:29

Δ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ: «ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»

altΣτην λαϊκή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα  στις 6 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, ο Δήμος Νεάπολης καλεί όλους τους κατοίκους και φορείς του Βοϊου και όχι μόνο, να διαμαρτυρηθούν για τις διαστάσεις που έχει πάρει  το θέμα της έδρας του νέου διευρυμένου  δήμου  Βοϊου. Το δημοτικό συμβούλιο του Δ. Νεάπολης συνήλθε σήμερα το πρωί σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση με βασικό θέμα «ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ» και αποφάσισε πως «το υπουργείο Εσωτερικών με τους ειδικούς επιστήμονες και ύστερα από επιστημονική μελέτη όλων των δεδομένων με βάση τα κριτήρια για την συνένωση των Δήμων, έκρινε ότι η Νεάπολη πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ορισθεί ως έδρα του νέου Δήμου Βοϊου.

Οι Βουλευτές του Νομού μας με τις εμπρηστικές τους δηλώσεις εξωθούν σε αντιπαράθεση την κοινωνία των δημοτών και κατά επέκταση διχάζουν τους κατοίκους του Βοϊου. Οι πρωτεργάτες βουλευτές των υπόγειων διαβουλεύσεων και συμμαχιών, Πάρις Κουκουλόπουλος και Αλέξανδρος Αθανασιάδης προσπαθούν με κάθε τρόπο ακόμη και μετά την κατάθεση του Νομοσχεδίου στη Βουλή να υφαρπάξουν την έδρα από την Νεάπολη. Αυτή η στάση των βουλευτών διχάζει την κοινωνία του ενιαίου δήμου Βοϊου. Οι πολίτες του Βοϊου είναι αγανακτισμένοι και διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη στάση των βουλευτών η οποία είναι αντίθετη με την βούληση της πλειοψηφίας. Θέλουν να βάλουν ταφόπλακα στον τόπο μας. 

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τον Υπουργό Εσωτερικών να μην υποκύψει σε καμιά πίεση από παράγοντες και παλαιοκομματικές αντιλήψεις.

Η μικροκομματική νοοτροπία οδήγησε τη χώρα στο σημερινό χάλι.

Είναι η ίδια λογική που εκτρέφει κλίμα διχασμού, καλλιεργεί τοπικιστικές αντιθέσεις».    

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Μαϊος 2010 14:43