Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Μαϊος 2010 14:57

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΑπό τον υποψήφιο για την Προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ν. Κοζάνης Γιάννη Δίκα λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Γνωρίζοντας απολύτως την δύσκολη πολιτική συγκυρία που βιώνουμε και την προσπάθεια απαξίωσης των πολιτικών και της πολιτικής από τα γνωστά οικονομικά συμφέροντα, απαξίωσης που φθάνει στα όρια του μηδενισμού των πάντων δημιουργώντας φόβο και ανασφάλεια στους Έλληνες πολίτες. Πιστεύω πως είναι πλέον ανάγκη να αγωνιστούμε για να αρθεί αυτή η αντίληψη που επιτακτικά επιχειρείται να επιβληθεί.
Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας υπέβαλλα την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό της Κοζάνης.

Ενεργός εργαζόμενος και πολίτης συμμετείχα, ως αιρετός, σε διάφορα αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά όργανα με απόψεις – θέσεις και πρακτικές οι οποίες βέβαια είναι ούτως ή άλλος στην κρίση  των εργαζομένων και των συμπολιτών μου στο Νομό Κοζάνης και ευρύτερα.

Συνταξιοδοτήθηκα πλέον από την εργασία και το συνδικάτο και αποφάσισα να ενώσω μαζί σας και εγώ τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια που γίνεται από την ανανεωμένη ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ούτως ώστε να φέρουμε την υγιή πολιτική στο προσκήνιο και να δώσουμε την χαμένη αισιοδοξία και την ελπίδα στους απογοητευμένους ΝεοΔημοκράτες αλλά και στους πολίτες γενικότερα. Τους πολίτες που πληγώθηκαν από τους χειρισμούς της  Νέας Δημοκρατίας κατά την διακυβέρνηση της χώρας και που οι όποιες ελπίδες τους καταρρακώθηκαν από την σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τις ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις και τις  παλινωδίες της. Μία κυβέρνηση που σκόρπισε το φόβο και την ανασφάλεια στην Ελληνική κοινωνία

Με προμετωπίδα, στόχο και σκοπό, τις αρχές και αξίες όπως ανήγγειλε ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, για μία κοινωνία άξιων και αξιών καλώ τα μέλη του κόμματος να προσέλθουν μαζικά στις εσωκομματικές μας εκλογές έτσι ώστε την ανάλγητη και οδυνηρή, για τους πολίτες, διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ να καταδικάσομε και από την άλλη να δώσουμε νέα πνοή στο όραμά μας για μία κοινωνία δικαίου.

Στην προσπάθεια ανατροπής αυτής της δυσάρεστης κατάστασης, καλούμαστε- οφείλουμε, όλοι οι Νεοδημοκράτες, να συμμετέχουμε μαζικά για να χαράξουμε το νέο δρόμο.  

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Μαϊος 2010 15:14