Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 07:42

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Εργατικής Λαϊκής Σεισπείρωσης στην Κοζάνη

φωτογραφία απο παλιότερη κινητοποίηση στην ΚοζάνηΌλοι την Τετάρτη 29/2 στη συγκέντρωση με το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη» στις 6 το απόγευμα στο ρολόι της πλατείας
Η χώρα μας είναι από σήμερα και επίσημα σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεωκοπίας».

Η χρεωκοπία που μας απειλούσαν και ισχυρίζονταν πως θέλουν να αποφύγουν είναι γεγονός. Είναι φανερό πως κόλαση και καταστροφή δεν είναι η στάση πληρωμών και η διαγραφή του χρέους όπως μας απειλούν, αλλά η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, η διασφάλιση των τοκογλύφων, των τραπεζών, του κεφαλαίου και της άρχουσας αστικής τάξης της χώρας. Οι άνεργοι και οι άνεργες, η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι, η νεολαία μας και οι μικρομεσαίοι περνάνε τα καυδιανά δίκρανα χωρίς η χώρα να έχει ηττηθεί σε πόλεμο. Η άρχουσα αστική τάξη της χώρας, το κεφάλαιο ελληνικό και ξένο κανιβαλίζουν μισθούς, συντάξεις, το επίδομα ανεργίας, την υγεία, την παιδεία, ότι έχει απομείνει από ένα υποτυπώδες και στο παρελθόν κράτος πρόνοιας.
Παρά την ομολογία και των υπερασπιστών των μνημονίων πως αυτή η πολιτική ερημώνει και καταστρέφει τη χώρα, εξαθλιώνει την κοινωνία, τα αργυρώνητα «ντόπερμαν της ενημέρωσης», «καθηγητές – επιστήμονες» και «ειδικοί» συνεχίζουν να επιχειρηματολογούν για το καταστροφικό τους έργο σαν να πρόκειται για το μάνα εξ ουρανού που μας σώζει. Το μαύρο μέτωπο της πραξικοπηματικής κυβέρνησης του τραπεζίτη της Goldman Sachs, οι δοσίλογοι Τσολάκογλου που παριστάνουν τους κυβερνήτες, καταστρέφουν συνειδητά τη χώρα και οικοδομούν την νέα αποικία όχι μόνο για το Γερμανικό αλλά και για το διεθνές ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο.
Στη σιγή νεκροταφείου και την αδράνεια που θέλουν να επιβάλουν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ στα συνδικάτα, τα Εργατικά Κέντρα και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ της περιοχής, να δώσουμε τη δική μας μαχητική αγωνιστική απάντηση. Να μείνουν μόνοι τους! Στη δική τους μαύρη ταξική συσπείρωση να αντιτάξουμε τη δική μας ταξική Εργατική Λαϊκή Συσπείρωση.
Δεν υπάρχουν εύκολες και ανώδυνες λύσεις σ' αυτόν τον άγριο ταξικό πόλεμο. Η λύση της κρίσης θα είναι βίαιη και επώδυνη γιατί η εξουσία του κεφαλαίου και της άρχουσας αστικής τάξης είναι αδίσταχτη στην αντιμετώπιση της κλιμακούμενης ταξικής πάλης.

ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΕ – ΔΝΤ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 07:47