Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 13:35

Παράταση της ημερομηνίας για την απογραφή δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων ζητάει ο Ε.Σ.Α.μεΑ.

ESAMEAΕπιστολή προς τον Υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο απέστειλε ο Ε.Σ.Α.μεΑ. με κύριο θέμα την παράταση ημερομηνίας της Απογράφης δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων. Στην επιστολή αναφέρεται ότι «λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν (χιόνια - βροχές) πολλά από τα άτομα με...

αναπηρία αδυνατούν να προσέλθουν στις ημερομηνίες που έχετε θέση βάση του Επιθέτου τους και γι' αυτό τον λόγω θα σας παρακαλούσαμε όπως προβείτε στην διαδικασία παράτασης πέραν τις 16 Μαρτίου 2012».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Κύριε Υπουργέ,

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης, μόρφωσης, εργασίας, ποιότητας ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, ιδρύθηκε το 1985 και αριθμεί 2200 μέλη και στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος που εκπροσωπεί τα ίδια τα Α.μεΑ.. Είναι μέλος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας.

Από τις 01 Φεβρουαρίου 2012 έχει ξεκινήσει η Απογραφή των δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων με καταληκτική ημερομηνία στις 16 Μαρτίου 2012. Στην περιοχή μας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν (χιόνια - βροχές) πολλά από τα άτομα με αναπηρία αδυνατούν να προσέλθουν στις ημερομηνίες που έχετε θέση βάση του Επιθέτου τους και γι' αυτό τον λόγω θα σας παρακαλούσαμε όπως προβείτε στην διαδικασία παράτασης πέραν τις 16 Μαρτίου 2012.

Επίσης σχετικά με το δικαιολογητικό της δικαστικής επιμέλειας που ζητάτε πολύ γονείς που δεν το έχουν στην κατοχή τους αδυνατούν να το εκδώσουν λόγω του υψηλού κόστους έκδοσης του ειδικά στις μέρες μας που τα οικονομικά των Ατόμων με Αναπηρία βάλλονται (ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως δικηγόρος ζήτησε 1000€ για έκδοση απόφασης).

Επίσης πολλοί δικηγόροι από όλη την Ελλάδα μας έχουν τηλεφωνήσει και μας ζητούν διευκρινήσεις επί του θέματος.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και ελπίζουμε να δείτε θετικά τις παρατηρήσεις που σας θέσαμε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 13:39