Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 10:28

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΗ

altΑπό τον υποψήφιο για την Προεδρεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης Χαρίσιο Καλημέρη λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Κυρίες και Κύριοι,

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας και της πατρίδας μας. Όλοι εμείς με την συμμετοχή μας στις ανοικτές διαδικασίες και διαφάνειας για την ανάδειξη του Προέδρου Αντώνη Σαμαρά μπορούμε, και πρέπει, να κάνουμε μαζί το κόμμα μας πιο αξιοκρατικό, πιο δημοκρατικό, πιο ανοιχτό σε νέα ρεύματα σκέψης, με νέα πρόσωπα, με φρέσκιες ιδέες και νέες αντιλήψεις. Στην προσπάθεια αυτή και με την απόφαση ανάδειξης του νέου Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής μέσω ανοιχτών πολιτικών διαδικασιών, με πίστη στις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά, με απόλυτη συναίσθηση του χρέους και της ευθύνης μου απέναντι στην παράταξη, θα διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. μέσα από ένα δίκαιο πολιτικό αγώνα.

Οι ιδέες μας, οι αρχές μας, οι αξίες μας είναι η δύναμή μας.

Η Παράταξή μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη, ιστορική καμπή.

Το άνοιγμα των διαδικασιών και η εμβάθυνση της ουσιαστικής Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα οργάνωσής μας είναι μονόδρομος.

Η αλλαγή αποτελεί κυρίαρχο αίτημα των καιρών, της βάσης μας αλλά κυρίως της κοινωνίας. Ήρθε η ώρα για καινοτόμες αλλαγές.

Είναι στόχος της παράταξής μας.

Πρόταση βασισμένη στις σύγχρονες ανάγκες οργάνωσης, τις απαιτήσεις της εποχής και των μελών της.
Στόχος μου είναι η διοίκηση με: Περισσότερη Δημοκρατία, Περισσότερη Διαφάνεια, Μεγαλύτερη Συμμετοχικότητα,

Συλλογικές αποφάσεις.

Οι προτάσεις μου δίνουν έμφαση σε μια ανοιχτή Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή, ανοικτή προς τα μέλη της, προς τους νέους και την κοινωνία έτσι ώστε να μπορέσουμε να αποτελέσουμε πολύτιμο αρωγό στη μεγάλη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σκοπός είναι μια Παράταξη που αλλάζει, μια Νέα Παράταξη των ιδεών, των αρχών και των αξιών του κοινωνικού φιλελευθερισμού, της νέας πολιτικής. Μια Παράταξη της Ενότητας και της Ελπίδας.
Με τιμή,

Χαρίσιος Καλημέρης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Μαϊος 2010 13:56