Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 20:39

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι κάτοικοι στη Νεάπολη Κοζάνης

dimotiksymboylvoioyΤην κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στην πρόθεση της κυβέρνησης για τη λειτουργία Κέντρου Συγκέντρωσης Παράνομων Μεταναστών στη Νεάπολη, αποφάσισαν σήμερα από κοινού το Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου και η τοπική κοινωνία της περιοχής, στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Στη συνεδρίαση αφού αναλύθηκαν όλα τα νέα δεδομένα, μετά και τη συνάντηση της αντιπροσωπείας του Δήμου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τονίστηκε με κάθε τρόπο η ανάγκη ενότητας όλων των φορέων και των πολιτών της περιοχής, προκειμένου να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις, ενώ ομόφωνα Δημοτικό Συμβούλιο και κάτοικοι διατράνωσαν την απόφασή σους να μην επιτρέψουν τη δημιουργία κέντρου συγκέντρωσης μεταναστών στη Νεάπολη.
Παράλληλα αποφασίστηκε η ενδυνάμωση της Επιτροπής Αγώνα με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου απ' όλες τις παρατάξεις, προκειμένου να συμβάλλει στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους κατοίκους της Νεάπολης, ενώ το Σαββάτο 24 Μαρτίου στις 7μ.μ., συγκλήθηκε μεγάλη παλλαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Κατάστημα της Νεάπολης.
Για αυτή τη συγκέντρωση ο Δήμος Βοΐου και η Επιτροπή Αγώνα, έχουν απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το πολιτικό προσωπικό της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να λάβει ανοιχτή θέση για την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει Κέντρο Συγκέντρωσης Παράνομων Μεταναστών στη Νεάπολη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 20:49