Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 11:35

Προώθηση των τουριστικών πλεονεκτημάτων Σερβίων Βελβεντού σε επαγγελματίες του κλάδου

φωτογραφία αρχείουΣτη συνάντηση των στελεχών της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του ΕΟΤ στη Δυτική Μακεδονία με εκπροσώπους Τουριστικών Γραφείων και Ξενοδοχειακών Μονάδων συμμετείχε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψης-ξενάγησης στη Δυτική Μακεδονία μεταξύ αυτών και στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού, των τουριστικών πρακτόρων οι οποίοι εκπροσωπούσαν τουριστικά γραφεία από όλη τη χώρα και προσκλήθηκαν από την Υπηρεσία Τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κωνσταντόπουλος παρουσίασε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού καθώς επίσης και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δημοτική Αρχή όπως είναι η ένταξη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SMART Tourism, η αξιοποίηση παραλίμνιων εκτάσεων, η ανάδειξη των ιστορικών μνημείων και του φυσικούς κάλλους της περιοχής.
Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων παρακολούθησαν σχετικό βίντεο στο οποίο προβάλλονταν χαρακτηριστικά σημεία του Δήμου ενώ μοιράστηκε και σχετικό έντυπο υλικό προβολής. Ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού με τους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων στην Τ.Κ. Νεράιδας όπου ο κ. Κωνσταντόπουλος συζήτησε την προοπτική συνεργασίας με τα συγκεκριμένα τουριστικά γραφεία αλλά και γενικότερα ζητήματα συνεργασίας με την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού και την Διευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Λιαποπούλου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 11:43