Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 17:09

Ως εκλογικά κέντρα τα γραφεία της ΝΔ στην Π.Ε Κοζάνη

nea_dimokratiaΓια την περιφερειακή ενότητα της Κοζάνης θα λειτουργήσουν –ως εκλογικά κέντρα- τα γραφεία του κόμματος στην πόλη της Κοζάνης (Πλατεία Ελευθερίας 7), της Πτολεμαΐδας (Νοσοκομείου 7, στη στοά)

της Νεάπολης του Δήμου Βοϊου, στα Σέρβια του Δήμου Σερβίων – Βελβενδού καθώς και όπου υπάρχουν Τοπικές Επιτροπές στους πρώην Καλλικρατικούς Δήμους.
Σε μία από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις σύσσωμος ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ (ΝΟΔΕ Κοζάνης, Δημοτικές και Τοπικές Οργανώσεις, Επιτροπές Εκλογικού Αγώνα) βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και δραστηριότητα προκειμένου, στις 6 Μαΐου, να υπάρξει νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία για να υπάρξει ξανά Ελπίδα και Προοπτική για τη χώρα.
Σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης –και ενώ συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι δραστηριότητες οργάνωσης και σχεδιασμού για τις εκλογές- έγινε ήδη στα γραφεία τις ΝΟΔΕ Κοζάνης, παρουσία του υφυπουργού υγείας κ. Βαρτζόπουλου και της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, η παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών του κόμματος ενώ τόσο στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Πτολεμαΐδας όσο και της Νεάπολης συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Επιτροπές Εκλογικού Αγώνα που έχουν ξεκινήσει τον αγώνα της νίκης των εκλογών ενώ λίαν προσεχώς θα γίνει και η ανάλογη συγκρότηση και στην τοπική μας στα Σέρβια.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 17:14