Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 23:13

Στην Σιάτιστα και τον Ελλήσποντο ο Στάθης Κωσταντινίδης

kostanti-orfanidΟ Στάθης Κωνσταντινίδης επισκέφθηκε  τη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Σιάτιστας. Αργότερα είχε συνάντηση με τη Δήμαρχο Βοΐου, κ. Παναγιώτα Ορφανίδου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,

κ. Χρήστο Μακρή και τον Αντιδήμαρχο, κ. Θεόκλητο Γιώτη.
Το απόγευμα επισκέφθηκε τα χωριά του πρώην Δήμου Ελλησπόντου Πολύμυλο, Βοσκοχώρι, Άγιο Χαράλαμπο, Τετράλοφο, Κοιλάδα και Καπνοχώρι.
Το βράδυ πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, όπου είχε ουσιαστική και γόνιμη συζήτηση με το προεδρείο και τα μέλη του.
«Κοινός παρονομαστής των περισσοτέρων ζητημάτων είναι η ανάταξη της οικονομίας. Ανθούσες μέχρι πριν από λίγα χρόνια δραστηριότητες έχουν περιέλθει σε μαρασμό. Η επανεκκίνηση της οικονομίας θα επαναφέρει την αισιοδοξία στους επαγγελματίες και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε. Χρειάζεται σχέδιο και σταθερότητα. Αυτή είναι η εντολή των συμπολιτών μας.»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 23:17