Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 10:03

Να τηρηθούν απαρέγκλιτα οι αποφάσεις της διακομματικής στην Π.Ε.Ε Κοζάνης ζητούν οι Οικολόγοι Πράσινοι

oikologoipraslogoΕχθές το πρωί συνήλθε στο Δήμο η Διακομματική Επιτροπή με θέμα την προβολή των κομμάτων κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.

Πέραν της μεγάλης καθυστέρησης του Δήμου να συγκαλέσει την Επιτροπή (μόλις μια βδομάδα πριν τις εκλογές), να επισημάνουμε ότι ήδη τις αποφάσεις της Επιτροπής για λίγα ταμπλό σε συγκεκριμένα μέρη άρχισαν να τις παραβιάζουν οι .. συνήθεις ύποπτοι, αλλά και μεμονωμένοι υποψήφιοι. Τα δώδεκα κόμματα που παραβρέθηκαν και υπέγραψαν το πρακτικό της Διακομματικής Επιτροπής οφείλουν να τηρήσουν το σχετικό νόμο. Δεν θέλουμε να γίνουμε κακοί παραμονές εκλογών, όπου άλλα θέματα απασχολούν τον κόσμο κι όχι ο χρεοκοπημένος πλέον αφισσοπόλεμος, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα υποβάλουμε επίσημο αίτημα στο Δήμο να εφαρμόσει το νόμο σε κάθε κατεύθυνση χωρίς εκπτώσεις και λαϊκισμούς.

 Τη Δευτέρα κλιμάκιο του κόμματος θα επισκεφτεί τη λαϊκή αγορά Σερβίων και την Τρίτη το Βελβεντό.

 Επίσης τη Δευτέρα θα δοθεί συνέντευξη τύπου των υποψηφίων βουλευτών Καστοριάς στις 11.30 π.μ. (Ξενοδοχείο Νόστος, Μανιάκοι Καστοριάς)

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 10:07