Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 10:28

Συλλήψεις για μεταφορά μεταναστών στην Καστοριά και κλοπές στον Κρόκο Κοζάνης

xeiropedesΣυνελήφθη χθες το βράδυ, στον κόμβο Μανιάκων του κάθετου άξονα Εγνατίας οδού Σιάτιστας- Κρυσταλλοπηγής, από αστυνομικούς της Ειδικής Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, 42χρονος  Αλβανός, για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών και παράνομη οπλοκατοχή.

Συγκεκριμένα, από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι, ο 42χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος προωθούσε προς το εξωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο αλλοδαπούς (29 και 44 ετών), υπηκόους Αλβανίας, μη νόμιμους μετανάστες. Εντός του οχήματος βρέθηκε ξιφίδιο, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων, το οποίο κατείχε παράνομα ο συλληφθείς.
Κατασχέθηκαν: το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και ένα (1) ξιφίδιο
Ο συλληφθείς οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Επίσης συνελήφθησαν χθες  το βράδυ στον Κρόκο - Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο νέοι 29 και 35 χρονών, για απόπειρα κλοπής.
Συγκεκριμένα, ο 29χρονος αφού μπήκε σε μάντρα παλαιών μετάλλων με σκοπό να αφαιρέσει μηχανήματα κοπής μετάλλων, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη αυτής και στη συνέχεια συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Ο 29χρονος εξεταζόμενος ισχυρίστηκε ότι, στη μάντρα τον μετέφεραν ο 35χρονος συλληφθείς και ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται, για να αφαιρέσει ένα αλυσοπρίονο και στη συνέχεια να τους το παραδώσει.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 10:37