Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 17:13

Εκθεση παραδοσιακών τροφίμων και ποτών Δυτ. μακεδονίας

ΤANTHOKOMIKH_2012_WEB_BANNERο Ε.Β.Ε. σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνει για 7Η κατά σειρά φορά την «Ανθοκομική έκθεση & ειδών κήπου», από 09 ως 13 Μαΐου 2012, στις εγκαταστάσεις τους στα Κοίλα Κοζάνης. Παράλληλα, διοργανώνετε και η 5η «Έκθεση Εικαστικών Τεχνών», θεσμός πλέων και αυτή μαζί με την «Έκθεση Παραδοσιακών Τροφίμων & Ποτών Δυτ. Μακεδονίας».

Στην Ανθοκομική Έκθεση θα συμμετέχουν, κυρίως παραγωγοί καλλωπιστικών φυτών, δενδρυλλίων καθώς οπωροκηπευτικών φυτών, εκθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων. Παράλληλα, στην Έκθεση θα συμμετέχουν έμποροι με συναφή είδη, όπως: γλάστρες, φυτόχωμα, διακοσμητικά & χρηστικά αντικείμενα εξωτερικού χώρου, εργαλεία κηποτεχνίας και μικρά γεωργικά μηχανήματα καθώς, έπιπλα εξωτερικού χώρου καθώς και κατάστημα με μικρά κατοικίδια ζώα. Η Έκθεση θα αναπτυχθεί στον αύλειο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου.

Στον εσωτερικό ισόγειο χώρο θα λειτουργήσει η «Έκθεση Εικαστικών Τεχνών» και όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις θα συμμετέχουν ντόπιοι καλλιτέχνες εκθέτοντας τα καλλιτεχνικά έργα τους αλλά καλλιτεχνικές εφαρμογές (πίνακες ζωγραφικής & Αγιογραφίας, χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα και μπιζού, καλλιτεχνικές εφαρμογές όπως προσκλητήρια και επαγγελματικά δώρα, κ.α. ). Ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο, θα λειτουργήσει η «Έκθεση Παραδοσιακών Τροφίμων & Ποτών Δυτικής Μακεδονίας». Εδώ, το κοινό θα μπορέσει να βρει μέλι & προϊόντα μέλισσας, παραδοσιακά γλυκά & μαρμελάδες, παραδοσιακά ζυμαρικά, τοπικούς οίνους & λικέρ, ελιές & λάδι Ιμέρων, και διάφορα άλλα σχετικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή μας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. 18 εκθέτες στον εξωτερικό χώρο, 30 εκθέτες σον εσωτερικό, ενώ ακόμα δείχνουν το ενδιαφέρον τους διάφορες επιχειρήσεις οπότε ο αριθμός των συμμετεχόντων ενδεχομένως να αυξηθεί.

Οι εκθέσεις θα πλαισιωθούν από πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Καθημερινά, από τις 7 μ.μ. θα χορέψουν συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας ενώ θα λειτουργεί Λούνα Πάρκ και υπαίθριος χώρος caféé. Στον εσωτερικό χώρο, θα μπορούν να αφήνουν οι γονείς τα παιδιά τους για να ζωγραφίσουν.

Και οι τρεις εκθέσεις διοργανώνονται από το Επιμελητήριο & το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στα πλαίσια των προσπαθειών τους για τη στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαϊος 2012 17:24