Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Μαϊος 2012 08:47

ΜΚΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: ''Κατά συνείδηση η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος''

velventoΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ 2012
Η 6η Μαΐου, μέρα των εθνικών εκλογών, είναι αναμφισβήτητα μία πολύ σημαντική μέρα. Και οι συμπολίτες μας με υπευθυνότητα και κρίση θα αποφασίσουν πώς θα πράξουν.

Κανείς δεν μπορεί και δεν έχει το δικαίωμα να χειραγωγήσει ή να προκαταλάβει την ελεύθερη βούλησή τους, στην άσκηση ή μη του εκλογικού τους δικαιώματος. Και, πολύ περισσότερο, δεν πρόκειται να το κάνουμε εμείς, όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει στην πορεία μας μέχρι σήμερα.

Διαμηνύουμε όμως προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

Θεωρούμε αδιανόητο να απουσιάζουν από την προεκλογική ατζέντα τα τοπικά ζητήματα.

Για την κοινωνία του Καποδιστριακού Δήμου Βελβεντού ανέκαθεν τα ζητούμενα από το πολιτικό σύστημα ήταν δύο: Διασφάλιση της συνέχειας της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης και στήριξη της τοπικής οικονομίας, θεωρώντας θεμελιώδες ζήτημα την αυτόνομη παρουσία του Δήμου στον Αυτοδιοικητικό Χάρτη της χώρας. Γι' αυτά αγωνιστήκαμε, γι' αυτά αγωνιζόμαστε και γι' αυτά θα συνεχίσουμε ν' αγωνιζόμαστε.

Πιστεύουμε πως όποιος πρεσβεύει ή ευαγγελίζεται κάτι το διαφορετικό για την κοινωνία μας πολύ απλά κινείται έξω από την πραγματικότητα. Υποτιμά τις δυνατότητες αλλά και τις προσδοκίες μας.

Η κοινωνία μας θα συνεχίσει και πέρα από τις 7 Μαΐου να απαιτεί από το πολιτικό σύστημα που είναι υπεύθυνο για την αυτοδιοικητική απαξία στην οποία περιήλθε ένας τόπος με υποδειγματική αυτοδιοικητική λειτουργία όπως το Βελβεντό, την επανασύσταση του Δήμου Βελβεντού. Είναι μια απαίτηση σύσσωμης της κοινωνίας και πιστεύουμε ακράδαντα πως θα είναι και προς όφελος όλης της περιοχής.
Ανεξαρτήτως, πάντως, των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου, εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα, για την επανασύσταση του Δήμου μας, με τη συνέπεια, τη συνέχεια, την πίστη, την ποιότητα και την αποφασιστικότητα που μας διέκρινε ως τώρα. Ενωμένοι όλοι, αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα, για την επαναφορά της ελπίδας στον τόπο μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαϊος 2012 08:53