Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 20:02

Δραματική επιστολή στον Βρούτση για ΟΑΕΕ απο τον Εμπορικό σύλλογο Εορδαίας

Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από την απόφασή σας για ρύθμιση χρεών στον ΟΑΕΕ σε 48 δόσεις, κίνηση που θα διευκόλυνε ...

πολλούς συναδέλφους μας για την τακτοποίηση των χρεών τους, αλλά κυρίως την δυνατότητα θεώρησης των βιβλιαρίων ασθενείας τους, διαπιστώνουμε μια ανεξήγητη και απαράδεκτη καθυστέρηση στην υλοποίησή της.

Γινόμαστε αποδέκτες πολλών αντιδράσεων, αφού αυτή η καθυστέρηση, σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις με σοβαρότατα ιατρικά προβλήματα, και απαιτούνται χιλιάδες ευρώ για την αγορά φαρμάκων, και αυτή την στιγμή είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν.

Κύριε Υπουργέ:

Η παραμικρή καθυστέρηση πλέον, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ακόμη και για ζωές, και η ευθύνη βαραίνει εξ' ολοκλήρου το Υπουργείο σας.

Σας καλούμε να εφαρμόσετε την απόφασή σας για ρύθμιση χρεών προς τον ΟΑΕΕ ΑΜΕΣΑ, εξασφαλίζοντας την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των συναδέλφων, και δίνοντας λύση στο τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος Χαρίλαος Τοσκίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 20:08