Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 17:22

Με εκπαιδευτικό υλικό ενισχύονται οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Εορδαίας

Με εκπαιδευτικό, τεχνολογικό και ψυχαγωγικό υλικό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που περιλαμβάνει βιβλία, υπολογιστές, παιδικές χαρές, μουσικά όργανα θα εξοπλιστούν οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Εορδαίας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για μια πρόταση που υποβλήθηκε στο ΕΣΠΑ και εγκρίθηκε, μετά από ενδελεχή καταγραφή των αναγκών των εκπαιδευτικών δομών του δήμου, σε συνεργασία του αρμόδιου νομικού προσώπου και του γραφείο προγραμματισμού. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013 και ο προϋπολογισμός του  είναι  169.571,98€.

«Σε μια δύσκολη περίοδο με λιγοστούς πόρους από εθνικά κονδύλια, μας δόθηκε η ευκαιρία ένταξης της προμήθειας της συγκεκριμένης υλικοτεχνικής υποδομής στο ΕΣΠΑ» τόνισε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή δίνει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση και στις ανάγκες των παιδιών. "Θωρακίζουμε" με τη συνεχή προσπάθειά μας και τις συντονισμένες ενέργειες όλων των στελεχών του Δήμου Εορδαίας, ευαίσθητες δομές του Δήμου, οι οποίες από τη μία παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους δημότες, ενώ από την άλλη παρέχουν ηχηρή απάντηση στην προσπάθεια απαξίωσης δημοτικών δομών από πλευράς του κράτους, με σκοπό ίσως την περαιτέρω συρρίκνωση του ρόλου και του αντικειμένου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης" κατέληξε η δήμαρχος.

Στη διαδικασία ένταξης της πρότασης στο συγκεκριμένο μέτρο του ΕΣΠΑ και στην ανάγκη αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων αναφέρθηκε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών του δήμου, με έμφαση στην παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στους δημότες. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. και τους υπάλληλους του ΝΠΔΔ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τα στελέχη της  Τεχνικής  Υπηρεσίας και του γραφείου προμηθειών του Δήμου,  αλλά κυρίως την κ. Ίτσκου και τον κ. Νίκου από το Γραφείου Προγραμματισμού, για την έμπνευση αλλά και τον όλο συντονισμό από την αρχή μέχρι σήμερα της όλης διαδικασίας» είπε η κ. Κρυσταλλίδου.

Οι προσφορές θα κατατεθούν για τα  (4) πακέτα ειδών εξοπλισμού

Πακέτο

Περιγραφή

1

Εξοπλισμός επίπλωσης και παιδαγωγικού υλικού

2

Υπολογιστές - Μηχανές γραφείου/ συσκευές ήχου και εικόνας

3

Λοιπός Εξοπλισμός - Εξοπλισμός Παιδικής Χαράς

4

Λοιπός Εξοπλισμός - Διάφορα Ετερόκλητα Είδη

Η προκήρυξη του διαγωνισμού θα γίνει στις 21 Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 60 μέρες.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 17:24