Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 12:34

Τα προβλήματα των βρεφονηπιακών σταθμών και το Μητροπολιτικο δίκτυο θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας με παρέμβαση της Π. Κρυσταλλίδου

Ο Εξοπλισμός Βρεφονηπιακών σταθμών και το Μητροπολιτικο δίκτυο έθεσε με ερωτησή της στην δημοτική αρχή του Δήμου Εορδαίας η σύμβουλος Π. Κρυσταλλίδου

 

Θέμα: «Μητροπολιτικό Δίκτυο και ένταξη σ΄ αυτό του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας »


1.Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η ασύρματη ζεύξη του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας με το Μητροπολιτικό Δακτύλιο του Δήμου Εορδαίας, ένα αίτημα που έχει κατατεθεί από το τμήμα Πληροφορικής του Νοσοκομείου από τις 21 Οκτωβρίου (με αριθμό πρωτόκολλου 10580/21-10-2014).
Η μη ενεργοποίηση της ζεύξης δημιουργεί προβλήματα στην ταχύτητα, στην ποιότητα και στη χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης , στην επικοινωνία με τους υπόλοιπους φορείς , τα νοσοκομεία και την υγειονομική περιφέρεια.
2.Θα θέλαμε επίσης να μας απαντήσετε αν είναι στις προθέσεις σας να ενταχθεί το Νοσοκομείο στο Μητροπολιτικό Δίκτυο μέσω οπτικών ινών , κάτι που δυστυχώς δεν είχε επιλεγεί από τον τότε Δήμο Πτολεμαΐδας όταν έγινε ο αρχικός σχεδιασμός.
Είναι επιτακτική ανάγκη το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας να έχει από το Δήμο Εορδαίας όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτεί η εποχή, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αλλά και για να μπορεί να αναπτυχθεί όπως του αξίζει.

Θέμα: «Προμήθεια Εξοπλισμού Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Εορδαίας», συνολικού προϋπολογισμού 170.897,64 ευρώ»


Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σε πια φάση βρίσκεται η Προμήθεια Εξοπλισμού Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Εορδαίας, συνολικού προϋπολογισμού 170.897,64 ευρώ η οποία προκηρύχθηκε το 2013.
Η πρόταση περιλαμβάνει την προμήθεια εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού υλικού, τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου (π.χ. αθλοπαιδιές, παιχνίδια, μουσικά όργανα, βιβλία, έπιπλα κ.λ.π.). Με τα υλικά αυτά θα καλυφτούν βασικές ανάγκες λειτουργίας των δομών του Δήμου Εορδαίας, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ωφελούμενους γονείς.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 12:41