Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 19:33

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στο δήμαρχο Σάββα Ζαμανίδη (photo)

Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη τα μέλη της Φιλαρμονικής

, οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Μικρασιατών, Θρακιωτών και Ποντίων , τα δύο ΚΑΠΗ του Δήμου, εκπρόσωποι της ΚΝΕ και πολλά παιδάκια της πόλης , ανταλλάσοντας ευχές για «καλές γιορτές».
Η υποδοχή από τον κ. Δήμαρχο ήταν ιδιαίτερα θερμή προς όλους, τους οποίους ευχαρίστησε για την διατήρηση των πατροπαράδοτων εθίμων , που δίνουν το εορταστικό χρώμα των ημερών , τονίζοντας ότι θα υπάρξει ένας κοινός συντονισμός όλων των δυνάμεων με την Δημοτική Αρχή, ώστε να αποκτήσει ο τόπος αυτά που δικαιούται.
Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Ζαμανίδης ανακοίνωσε σε όλους την ευχάριστη έκβαση του θέματος του Δικαστικού φορέα της Πτολεμαίδας , καθώς ψηφίστηκε η τροπολογία στη Βουλή η οποία αναφέρει ότι επανιδρύεται το Μεταβατικό Πλημμελειοδικείο Εορδαίας, τονίζοντας πως τελικά κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Εορδαίας δέχθηκε στο Γραφείο του για τις καθιερωμένες ευχές και τον Επίσκοπο Ιόππης Δαμασκηνό με τον οποίο είχαν και μία εποικοδομητική συνομιλία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 19:35