Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 13:48

Παραδοσιακά κάλαντα και ευχές για το νέο έτος δέχτηκε ο δήμαρχος Εορδαίας Σ. Ζαμανίδης

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη

τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου, της χορωδίας του πολιτιστικού Συλλόγου «ο Σωτήρας» και του Συλλόγου «Τροβαδούροι» Πτολεμαΐδας , ανταλλάσοντας ευχές για την καινούργια χρονιά.
Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία και ομοψυχία σε όλους τους Δημότες και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος , επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Εορδαίας θα πάρει αυτά που δικαιούται μέσα από μία συντονισμένη και συλλογική διεκδίκηση.
Για τις καθιερωμένες ευχές επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εορδαίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιόππης Δαμασκηνός τονίζοντας ότι: «Στο πρόσωπο του Δημάρχου του πρώτου πολίτη του Δήμου, εκφράζω τις ευλογίες μου προς όλους και εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι μεστός πνευματικών αγαθών και με την πρόνοια του Θεού να αναπτερωθεί η ελπίδα των Ελλήνων».
Από την πλευρά του ο κ. Ζαμανίδης με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε τον συντοπίτη μας Αρχιεπίσκοπο υπογραμμίζοντας το συνεχές ενδιαφέρον του για τα θέματα της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 13:49