Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 15:20

Φωτογραφίες και βίντεο από την εξαιρετική συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην Πτολεμαΐδα

Ρεπορτάζ: Μερόπη Βαχτσεβάνου

Στο κατάμεστο από κόσμο όλων των ηλικιών δημοτικό (γήπεδο) στάδιο Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε η συναυλία

της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Που θα πάει αυτή η βαλίτσα...», χθες Δευτέρα 24 Αυγούστου που διοργάνωσε ο Σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Εορδαίας.
Μια συναυλία που κατέπληξε τους παρευρισκόμενους καθώς η αγαπημένη Ελεωνόρα μαζί με την ορχήστρα της, κατάφερε να διασκεδάσει έχοντας στο ρεπερτόριό της τραγούδια που αγαπάμε!! Όλα αυτά κάνουν ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό με την Ελεωνόρα επί σκηνής, να μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Μια παράσταση με την αισθητική και την σφραγίδα της.
Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει την δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.
Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση του συλλόγου, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων μελών του συλλόγου.
Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Αγγελόπουλος Γιάννης-τύμπανα,
Καλαντζάκος Νίκος-πιάνο/ενορχήστρωση,
Κίτσος Παρασκευάς - μπάσο,
Μπαρμπαγάλας Δημήτρης – κιθάρα,
Οικονομίδης Γιάννης - τρομπέτα,
Πασαλίδης Νίκος – μπουζούκι,
Χατζηιορδάνου Κωνσταντίνος - ακορντεόν.

Στον ήχο: Αργύρης Λιανός - Brian Coon
Σχεδιασμός-Χειρισμός φώτων: Βασίλης Καραμούζης

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015 19:59

Πολυμέσα