Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 10:45

Στο επίκεντρο της ενημέρωσης η επαναλειτουργία της 3ης μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας

Το θέμα της επαναλειτουργίας της 3ης Μονάδας του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας βρέθηκε στο επίκεντρο της ενημέρωσης του Δημάρχου Εορδαίας

Σάββα Ζαμανίδη από τους εκπροσώπους των εργαζομένων του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Εορδαίας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Μίμης Δημητριάδης καθώς και ο αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κωνσταντινίδης.
Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση τόσο από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Μιχάλη Μήτκα, όσο και από τον Πρόεδρο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Νικόλαο Κωτίδη σχετικά με τις φήμες περί οριστικής παύσης της Μονάδας, χωρίς την ύπαρξη επισήμου εγγράφου, αλλά και η πληροφόρηση από τον κ. Δημητριάδη ότι δεν υπάρχει ανάλογη απάντηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ενέργειας (καθώς η εν λόγω Επιτροπή δεν συνεδριάζει τον μήνα Αύγουστο).
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Εορδαίας επανέλαβε την πάγια θέση του για την επαναλειτουργία της 3ης μονάδας, τονίζοντας την συμβολή της στην επάρκεια θερμικών φορτίων για την Τηλεθέρμανση, αίτημα το οποίο και θα μεταφέρει στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. απο τον οποίο θα ζητήσει επίσης εναλλακτικές λύσεις για τον φετινό χειμώνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 10:54