Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 18:14

Εθιμοτυπική επίσκεψη γενικού Πρόξενου Γαλλίας στον δήμαρχο Εορδαίας Σ. Ζαμανίδη

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης υποδέχθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, στο Γραφείο του στο Δημοτικό Κατάστημα τον Γενικό Πρόξενο

της Γαλλίας Christophe Le Rigoleur , ο οποίος επισκέφθηκε την Πτολεμαΐδα προκειμένου να παραστεί στην τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius, του Γυμνασίου Ανατολικού, που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα το απόγευμα στο χώρο του Παλαιοντολογικού –Ιστορικού Μουσείου Πτολεμαΐδας.
Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα όπου εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση διατήρησης των φιλικών σχέσεων , ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε στα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας , που αφορούν την λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και την περιοχή.
Ο κ. Ζαμανίδης ενημέρωσε τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας σχετικά με τα όσα χαρακτηρίζουν τον Δήμο Εορδαίας , αναφέρθηκε στα μείζονος σημασίας ενεργειακά και περιβαλλοντικά θέματα , καθώς και στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να δώσει ανάπτυξη και προοπτική στον τόπο.
Από την πλευρά του ο κ. Πρόξενος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Εορδαίας για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία , τονίζοντας ότι υπήρξε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών καθώς και οι δύο χώρες έχουν πολλές ομοιότητες , ίδια διακυβεύματα και κοινά φλέγοντα ζητήματα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 18:17