Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 18:35

Προσωρινά αποτελέσματα και κωδικοί των ονομάτων επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Ο Δήμος Εορδαίας , ως μέλος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού

Προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), ενημερώνει τους ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ότι έχουν εκδοθεί τα προσωρινά αποτελέσματα και οι κωδικοί των ονομάτων για το ως άνω πρόγραμμα.
Οι πίνακες των αποτελεσμάτων βρίσκονται ήδη στο Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Εορδαίας και είναι διαθέσιμοι στους ενδιαφερόμενους προκειμένου να καταθέσουν τις ενστάσεις τους .

 ΤΟΠΟΣ -ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ-ΑΙΤΗΣΗΣ:
Οι απορριφθέντες δυνητικά ωφελούμενοι του Δήμου Εορδαίας μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις-ενστάσεις τους από 21-10-2015 έως και 27-10-2015 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου απευθυνόμενοι στο Δημοτικό Κατάστημα στους πιστοποιημένους χρήστες του προγράμματος (εκεί δηλαδή που υπέβαλλαν την αίτησή τους ) ως εξής:
o Δ/νση: Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Εορδαίας
 Αρμόδιοι πιστοποιημένοι χρήστες :
• Μπαχτσεβάνη Αικατερίνη
• Αμανατίδης Γρηγόριος
• Συμεωνίδης Μάριος
 Τηλέφωνο: 2463- 350104
 Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
o Υπεύθυνη του Προγράμματος : Ιτσκου Κατερίνα , Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού Οργάνωσης &Πληροφορικής Δήμου Εορδαίας (Δημοτικό Κατάστημα , 1ος όροφος , Γραφείο 11, Τηλέφ.: 2463 350105 , Ηλεκτρονική Διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Η ένσταση κατατίθεται εντύπως και φέρει πρωτότυπη υπογραφή του επισταμένου συνοδευόμενη από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων . Αξίζει να επισημανθεί ότι οι λόγοι της ένστασης πρέπει να είναι σαφείς , συγκεκριμένοι και αιτιολογημένοι και επιπλέον να αποδεικνύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά ή έγγραφα
Στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ptolemaida.gr έχει αναρτηθεί σχετικό πληροφοριακό υλικό καθώς και σχέδιο της ένστασης-αίτησης προς υποβοήθηση των δυνητικά ωφελούμενων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 18:48