Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 18:17

ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Τα αιτήματα της συνεχιζόμενης κινητοποίησης  των μαθητών  του 1ου ΕΠΑΛ  Πτολεμαίδας   , μετέφερε  το 15μελές Συμβούλιο του Σχολείου  στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι στο Γραφείο του.

      Ο  κ. Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των παιδιών , μεταξύ των οποίων είναι :

-Εύρεση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ για σύγχρονα εργαστήρια με τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό και υλικά.

-Ισότιμη εξέταση με τους μαθητές των Γενικών Λυκείων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. 

 -Αναβάθμιση Ενεργειακής και Ηλεκτρονικής Εγκατάστασης του Σχολικού κτηρίου μέσω ΕΣΠΑ.

-ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ για την ανακατασκευή του Σχολικού κτηρίου.

-Πρόσληψη φυλάκων για την καλύτερη προστασία των μαθητών.

-Τα βιβλία να αποστέλλονται στα Σχολεία πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και να μοιράζονται στους μαθητές ΟΛΑ την πρώτη ημέρα.   

        Απαντώντας στα θέματα που έθεσαν οι μαθητές ο κ. Ζαμανίδης  τόνισε πως σε ότι αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία (βιβλία, καθηγητές κ.α ) μπορεί να συμβάλει στην διευθέτησή  τους  με παρέμβαση προς την Προϊσταμένη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , παρόλο που δεν είναι στις αρμοδιότητες του Δήμου. 

       Αναφορικά με τις υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής υπογράμμισε ότι έγινε δεκτό το αίτημα του Σχολείου για τον εξοπλισμό με επί πλέον Υπολογιστές ,διευκρινίζοντας πως υπάρχει ένα πρόγραμμα , μέσα από το ΕΣΠΑ, προκειμένου να δοθούν υπολογιστές σε όλα τα Σχολεία.

      Ο Δήμαρχος Εορδαίας ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά με την έναρξη εκπόνησης μελέτης για μία μεγάλη κτιριακή παρέμβαση στο Σχολείο τους , που θα εντάξει  στο  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , ενώ για την έλλειψη φυλάκων επεσήμανε ότι θα ενισχυθούν τα Σχολεία , που έχουν πρόβλημα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 18:22