Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 10:21

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 Σε κλίμα εορταστικό, με Εκκλησιαστικούς ύμνους  και  χριστουγεννιάτικα  κάλαντα μετρώντας ανάποδα μαζί με τους Δημότες  ο  εκπρόσωπος του  Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη,

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Πολυχρονίδης  έδωσε το σύνθημα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Κεντρικής Πλατείας της Πτολεμαΐδας, ανοίγοντας τον κύκλο της  εορταστικής περιόδου. 

     Η εκδήλωση, που συνέπεσε με την «Λευκή Νύχτα» του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας ,  πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων τοπικών και πολιτιστικών  φορέων και  πλήθους πολιτών , ενώ περιελάμβανε  παραδοσιακά κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου ,βυζαντινούς ύμνους από το Σύλλογο Ιεροψαλτών και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις χορωδίες των πολιτιστικών Συλλόγων Θρακιωτών, Ποντίων, Μικρασιατών  και   Τροβαδούρων.

 Μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα και ένα χώρο εναρμονισμένο πλήρως  με το κλίμα των επικείμενων Αγίων  ημερών, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη βραδιά.